Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:42

DOCUDAYS UA

DOCUDAYS UA

Документальный фильм

Книгарня "Є" та ГО "Гендерний клуб Дніпро" запрошують на  перегляд документального кіно про права людини DOCUDAYS UA в рамках XIV Мандрівного міжнародного фестивалю, який відбудеться 8 грудня. Початок - 18.30

Ведуча кінозустрічі - регіональна координаторка Мандрівного фестивалю У Дніпропетровській області Жебрик Наталя

Фільми до перегляду:

1. «Intro» (Юлія Панасенко Росія / 2016 30)
Після смерті сина Юлія наче застигла. Вона не може з цим впоратись. Але вона вірить, що зустрінеться з тим, кого колись втратила.

2. Між іншим / Meanwhile (Юлія Аппен, Микита Лиськов, Олександра Васина, Наталка Целюба Україна / 2016 25')
Фільм складається з реальних історій українських мігранток в Європі, які розповідають, чому вирішили змінити місце проживання, які мотиви ними керували. Чи справді добре там, де нас немає? І що таке, зрештою, дім? Чотири стіни і дах над голово, чи краєвид з вікна, лавка в парку, запах весняного міста? Місце сили, що дає відчуття безпеки і комфорту, або простір, що дозволяє реалізувати творчі амбіції? Чи, може, людина, яка приймає тебе таким, якии ти є? Разом з ними, ми курсуємо туди і назад, між домом і не-домом, між минулим і сьогоденням, між Україною і не-Україною, занурюючись у їхні світогляди і перевіряючи власний.

3. Історія зимового саду / The Winter Garden’s Tale (Семен Мозговий Україна / 2017 20')
Історія фільму базується на долі Павільону квітникарства колишнього ВДНГ та його літньої працівниці – Валентини Вороніної, – яка підтримує цей простір, вкладаючи туди своє життя, коли раптом приходять зміни. Після сорока п’яти років роботи її просять піти на пенсію. Та Вороніна не погоджується, бо вважає, що всі рослини без неї загинуть. Водночас група загадкових радіоестезистів знаходить біля входу в павільйон канал потужної позитивної енергії.

4. Домашні ігри / Home Games (Аліса Коваленко Великобританія, Україна, Франція / 2017 17)
Фільм зображує життя Аліни Шилової, 20-річної киянки, яку може врятувати від бідності захоплення футболом. Наразі дівчина професійно займається спортом, але обставини складаються неоднозначно: раптово помирає мати Аліни, і на руках у юної спортсменки лишаються маленькі брат і сестра – 6-річний Ренат і 7-річна Регіна. Аліна стає їм за матір. Її спортивна кар’єра на межі провалу. Уся їхня сім’я мешкає у тісній однокімнатній квартирі. Аліна хоче для брата і сестри кращого дитинства, ніж було у неї. Чи вистачить їй сили, аби впоратись з усіма труднощами? Як виграти матч свого життя, коли можливості і обставини проти тебе?

5. У пошуках кращої долі / The World We Live In: Wandering Workers in Germany (Ганна Фішер Німеччина / 2016 17')

Кілька випадків трудової експлуатації робітників-мігрантів із країн Східної Європи широко відомі громадськості. У цьому фільмі зображено життя трьох заробітчан. Це будівельник з Болгарії, який живе на вулицях Франкфурта, збираючи пляшки задля грошей на прожиття. Це жінка з Румунії, яка живе в кімнаті готелю разом із доньками. Щодня вона йде на пошуки роботи. І пенсіонер із Болгарії – водій вантажівки, який живе на трасі протягом чотирьох місяців, щоб підтримувати сім’ю вдома. Їхнє повсякдення позначене похмурою монотонністю та відірваністю від суспільства, але вони все одно не облишили надій на краще життя.

Тел.: (056) 732-13-92.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте