Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
15:31

100 фільмів за 100 хвилин 2016

Посмотреть афишу: 100 фільмів за 100 хвилин 2016

Разом із багряним листям, першими холодами та передчуттям близькості зими з’являємось і ми — всеукраїнський фестиваль однохвилиного кіно з усього світу — «100 фільмів за 100 хвилин 2016». Цього року ми вп’яте поспіль вибрали з багатьох тисяч фільмів нашу «однохвилинну сотню», яка покликана відновити стомлені мозкові клітини нашого надшвидкового життя.

Якщо у тебе недостатньо часу для ста, десяти чи, навіть, одного фільму на тиждень, місяць або рік, якщо півторагодинна мелодрама на ультрам’яких кріслах розважальних кінотеатрів вже після ввідних титрів переводить тебе до царства Морфея — знай, ця подія для тебе!

З самого початку створення проекту — це експеримент, передусім експеримент над собою. Гарантувати, що після перегляду тебе можна буде назвати «нормальним», не може ніхто!

«100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи своїм прикладом вислів «Стислість – сестра таланту!» Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з лише одним обмеженням — 100 секунд!

Деталі з’являться вже зовсім скоро, програма фіналізується, квитки розлетяться, а ти не пропустиш цього всього, якщо долучишся до події!



Ольга  (17.10.16 01:26): В аннотации к фильмам забыли написать "детям до 18 лет смотреть запрещено!", хорошо, что все же решила пойти без ребенка. Выдержали с трудом 15 минут просмотра фильмов и то только потому, что надеялись, что дальше будет лучше... но увы: практически все фильмы если не пошлые, то кровожадные с глупым юмором. В общем, искусством на этом мероприятии и не пахло. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте