Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
14:44

Брати Гадюкіни

Посмотреть афишу: Брати Гадюкіни Рок-н-ролл

27 жовтня відбудеться презентація пісень з нового альбому "СМІХ і ГРІХ"

Гурт Брати Гадюкіни з’явився на зламі епох у 1988 році і став фундаментом для розвитку української рок-музики. За час свого існування Гади випустили 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми, 2 збірки хітів та зіграли безліч концертів в Україні, Європі, Канаді, Росії.

На першій Червоній руті у вересні 1989 «Гадюкіни» завоювали друге місце (після Сестрички Віки, яка співала пісні, написані Сергієм Кузьмінським) в номінації «Рок». Виступивши у самісінький прайм-тайм — на заході сонця перед повним стадіоном, «Гади» буквально в один момент стали знаменитими: https://www.youtube.com/watch?v=bz-KAJWuMjg 

У грудні 1989 року Гади вирушили до Москви на «Рождественские встречи с Аллой Пугачевой». Хоча з телеверсії концерту їхній виступ вирізали, але цей епізод став трампліном для концертної діяльності по Україні та всьому СРСР. 
На youtube можна знайти цей виступ – https://www.youtube.com/watch?v=SCNQLWbKY-U

Тоді ж почалися перші «відрядження за кордон» по лінії фестивалю Червона Рута, який повіз своїх лауреатів до Канади. Збереглося відео з гримерки (Торонто, 1990 рік): https://www.facebook.com/bratygadiukiny/videos/163109..

У 1996 році Брати припинили концерту діяльність на 10 років, щоб у 2006 повернутися й зібрати аншлаг в київському Палаці Спорту. Трохи більше 15 000 квитків було викуплено за кілька днів після оголошення концерту. Той концерт слухачі назвали “Камбеком століття”: https://www.youtube.com/watch?v=7yZHAvMbMys 

В 2009 команда понесла величезну втрату – помер лідер і фронтмен “Братів Гадюкіних” Сергій Кузьмінський. В пам’ять про нього в 2011 році відбувся триб’ют-концерт “Я вернувся домів” за участі найвідоміших українських музикантів. В підтримку концерту був записаний альбом : https://www.youtube.com/watch?v=87OOYU4nav0&list=..
http://tyzhden.ua/Culture/24113 
У 2013, на прохання друзів та шанувальників, команда ухвалила рішення повернутися.

І вже у вересні 2014 “Брати Гадюкіни” презентували новий альбом “MADE IN UKRAINE”, з яким вирушили в тур містами України; він завершився великим концертом у Києві. Гурт вирішив не шукати нового вокаліста, а співати все самим, творити щось на кшталт Театра Гадюкіних, тим самим віддаючи шану, любов і повагу до Сергія Кузьмінського, який, за словами музикантів, завжди з ними в серці. 

https://www.facebook.com/events/854341861433875/


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте