Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра ознайомили курсантів Дніпровського державного університету внутрішніх справ з роботою «Custody Records»

|«« «« »» »»|

«Впроваджена в одному з відділень поліції система працює на захист як затриманого, так і поліцейського» - про це розповіла слухачам начальниця сектору Тетяна Моргаленко.

Зустріч відбулась у відділенні поліції №7 Дніпровського районного управління поліції за участі курсантів вишу, представників сектору дотримання прав людини та працівників управління кадрового забезпечення області.

Як працює система, як фіксуються дії затриманого та поліцейського, чи зменшилась кількість неправдивих обвинувачень щодо неналежного поводження із затриманим - розповідали курсантам Дніпровського державного університету внутрішніх справ представники сектору.

Робота системи «Custody Records» автоматизує роботу поліцейських та унеможливлює людський фактор, як причину будь-якого насилля. Камера фіксує кожен рух затриманого - з одного боку система гарантує дотримання прав затриманих, а з іншого унеможливлює безпідставні звинувачення поліцейських у неправомірних діях. Окрім того, система аналізує чи не потрібна затриманому медична допомога.

Курсанти ДДУВС дізнались, що «Custody Records» передбачає безперервну відеофіксацію з уникненням сліпих зон, а також створення спеціальної бази даних про облік дій щодо затриманих.

Кожен наш крок у полі зору.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті