Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть двох громадян за спробу підкупу поліцейських

На Дніпропетровщині судитимуть двох громадян за спробу підкупу поліцейських

В обох випадках підозрювані намагались уникнути адміністративної відповідальності за керування автівками у стані сп'яніння. Однак, спроби надати хабар правоохоронцям, привели їх до кримінальної відповідальності.

9 березня під час патрулювання території міста Вільногірськ, за порушення правил дорожнього руху, поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ 21063». Водій автівки перебував з явними ознаками сп'яніння. За не складання адміністративного протоколу чоловік запропонував поліцейським хабар.

21 березня на лівобережжі Кам’янського у 40-річного водія поліцейські виявили ознаки сп'яніння. На порушника був складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Але, цивільна дружина порушника, маючи намір незаконним шляхом повернути вилучене посвідчення водія своєму чоловіку, запропонувала поліцейському хабар.

Правоохоронці попередили жінку про кримінальну відповідальність за давання хабаря, але це її не зупинило. Вона прийшла до відділення поліції та у службовому кабінеті поклала на стіл 5 тисяч гривень.

Обом фігурантам слідчі повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

28 березня обвинувальні акти відносно підозрюваний скерували до суду. Порушникам загрожує до 4 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті