Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розпочали генеральне прибирання зупинок громадського транспорту

У Дніпрі розпочали генеральне прибирання зупинок громадського транспорту

Уже помили 26 зупинкових комплексів, попереду – ще 100.

17 квітня працюють на вул. Робочій, повідомляє Департамент транспорту та інфраструктури.

«Зупинки миють за допомогою спеціального пістолета, який розпилює воду та миючий засіб. Для видалення намальованих фарбою графіті використовуються шкребки. Миючий засіб змивають водою, далі натирають поверхні до блиску», – розповів начальник відділу по роботі з зупиночними комплексами КП «Транспортна інфраструктура міста» Олексій Орєшин.

Від бруду протирають усі поверхні – залізні та скляні деталі конструкцій, лавочки. На кожну зупинку витрачають близько 40 хвилин, щодня встигають помити 5-6 комплексів. Більше часу потрібно, якщо зупинка обклеєна рекламою або обмальована фарбою.

"Звертаємося до мешканців та гостей міста: будь ласка, поважайте один одного та не псуйте зупинки, аби вони залишалися чистими та комфортними. І вам буде приємніше очікувати на транспорт, і нам полегшите роботу", - підсумував Олексій Орєшин.







Gorod.dp.ua на Facebook.


алекс  (18.04.24 16:24): Когда вернут остановку для троллейбусов Ул Строителей??? Какие идиоты ее отменили??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті