Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
08:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Євген Удод звернувся до посольств європейських держав та світової спільноти

Євген Удод звернувся до посольств європейських держав та світової спільноти
Євген Удод звернувся до посольств європейських держав та світової спільноти.

- Під фізичним та моральнім тиском, який тривав понад трьох годним впродовж засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання, з метою уникнення ризиків руйнування будівля, в якій знаходиться апарат Дніпропетровської обласної ради, побиття людей та за умови, що ніхто не постраждає, мною була написана заява про звільнення з посади голови обласної ради.

Я, Удод Євген Григорович, не маю намір складати повноваження голови Дніпропетровської обласної ради, оскільки ніколи не здійснював вчинків за які мені має бути соромно, сумлінно працював всі ці роки заради області та її громадян.

Заява Євгена Удода до посольств європейських держав та світової спільноти

Я, голова Дніпропетровскої обласної ради Удод Євген Григорович, вважаю за необхідне повідомити наступні факти, що мали місце на засіданні Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання.

​24 лютого 2014 року об 15.00 годині розпочалося засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання. Президія є дорадчим органом Дніпропетровської обласної ради, який попередньо готує узгоджені пропозиції і рекомендації з питань, що передбачається винести на розгляд ради. До складу президії входять голова ради, голови постійних комісій ради, уповноважені представники депутатських груп і фракцій ради. Президію очолює голова обласної ради.

До початку роботи Президії до зали засідання прибула група людей в кількості 150 осіб та розташувались таким чином, щоб унеможливити в подальшому пересування членів Президії.

Впродовж всього засідання Президії на її членів, депутатів обласної ради, працівників апарату Дніпропетровської обласної ради здійснювався моральний та фізичний тиск з метою отримання від мене заяви про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради.

Присутнім на засідання Президії повідомлялось, що питання про звільнення Удода Є.Г. з посади голови обласної ради може бути включено до порядку денного чергової сесії Дніпропетровської обласної ради. Однак, 150 чоловік вимагали від мене негайної особистої заяви про складання повноважень голови Дніпропетровської обласної ради.

Таким чином, під фізичним та моральнім тиском, який тривав понад трьох годним впродовж засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання, з метою уникнення ризиків руйнування будівля, в якій знаходиться апарат Дніпропетровської обласної ради, побиття людей та за умови, що ніхто не постраждає, мною була написана заява про звільнення з посади голови обласної ради.

Я, Удод Євген Григорович, не маю намір складати повноваження голови Дніпропетровської обласної ради, оскільки ніколи не здійснював вчинків за які мені має бути соромно, сумлінно працював всі ці роки заради області та її громадян.

Прошу надати допомогу в захисті мого життя, честі і гідності яким сьогодні існує реальна неприкрита загроза.

​Сподіваюсь на порозуміння та підтримку з Вашого боку в ситуації що склалася.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

26  

LLLLLLL  (27.02.14 11:24): А как же Янукович крал в нашей области, а все руководство ничего не знало? Он с мешком приезжал и по улицам ходил? И Удоду защита не нужна была. Вот теперь когда Донецкая прокурор- рекетир Марчук деру дала, пусть Удод и докажет в суде свою невиновность.
ARDAN  (26.02.14 10:52): Раз пошла такая пьянка... не нужны нам кредиты от запада и России...отдайте деньги Януковича и его окружения со счетов евро банков!!! Европа принимая в своих банках вклады от таких как Янык , Пшонка и т. д. не знает ,что это кровавые наворованные деньги? Их спец службы хорошо знают ЧТО это за деньги!!! Европа и процветает на таких вкладах!!! Двойные стандарты!!! Не надо Украине "помощи" от ЕС и США - отдайте наворованное и вложенное в экономику ЕС и США. А то Лазаренко и отсидел и штрафы заплатил США за манипуляции, а основная часть деньг наворованных им в Украине до сих пор лежат на счетах в Европе и работают на Европу!!! И если нет уже денег в казне на пенсии и стипендии ,то депутаты ВР должны отказаться от з/п минимум на год , а то и больше ...до восстановления экономики страны!!! И льготы и неприкосновенность отменить!!! Пенс. реформу отменить и т.д. Олигархи должны восстановить экономику на свой счёт добровольно (каждому по лярду бачей)))!! Иначе заставят))) и хатынки спалят)))
water5  (26.02.14 09:47): Спасибо вам,Евгений Григорьевич,за вашу гражданскую позицию,за смелость.Днепропетровцы давайте собираться на вече ,вы посмотрите на законы которые принимает эта рада-они же все направлены против нас.Давайте не будем бояться-пока не поздно Обсуждение: 1
ladys  (25.02.14 19:54): Женя, нормальный, адекватный человек и политик. Не хочу ничего анонсировать, но те , кто его вчера заставлял писать заявление, а это -жиды
: Боря, Гена (с подачи бени+"авторитетного человека"), которые как вам известно недавече укатили в исраиль, потому что обосрались еще получат свое от " правого сектора", "свободы" и ляшко, которых Беня финансирует. Памятник, кстати, тоже их рук дело.
Обсуждение: 1
Мишка122  (25.02.14 18:01): Жень , ну и нужны тебе - имперские амбиции..?! Переход то через пр.Правды то достройте , Саша то не успел!!!
Саша_  (25.02.14 17:33): Только концерт в парке ракет может спасти наш город!
nnngg  (25.02.14 16:29): Уважаемые жители Днепропетровска!Тот кто не согласен с властью, но против бандеров в наших рядах!Которые против вандализма...Судя из сайта тут таких большинство...Давай соберемся на народное вече которое состоятся с 26-28.02.2014 в центре на пл.Ленина...Давай те им покажем что ДНЕПРОПЕТРОВЦИ тоже могут постоять за свой город, тоже могут собраться и только по инициативе всех жителей Днепропетровска можно что либо сносить и что либо переименовывать!Сбор на протяжение всего дня, так как мы рабочий народ...Люди, задумайтесь кто если не ты! Обсуждение: 1
Саша_  (25.02.14 16:25): Странно, а где концерт в парке ракет?
Закон_и_Порядок  (25.02.14 16:11): Как вы не понимаете?! Западенские националисты и фашисты мочат нас ПО ОДНОМУ!
Если мы сейчас не поддержим Удода, если мы его сейчас сдадим нацистам - завтра эти фашисты придут за каждым из нас!
Братья и сёстры!
Поодержим борьбу Юго-Востока Украины за Закон и Порядок!
Поддержим нашу областную раду и её председателя Евгения Удода!
Обсуждение: 1
Закон_и_Порядок  (25.02.14 16:08): Можно ругать кого угодно. Никто не идеален.
Но сейчас для меня Удод - представитель той власти, за которую я голосовал! Для меня он тот, кто ещё может защищать Закон и Порядок в городе и области! Для меня он тот, кто может организовать отпор националистам и бандитам "Правого сектора", варварам, которые вторглись в мой город и начинают его крушить!
Поэтому я ЗА Удода и очень рад, что он снова на своём посту.
И призываю ВСЕХ, кому дорог Днепропетровск, кому дороги Закон и Порядок, поддерживать и защищать его - законного председателя Областного совета!
1 2

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте