Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
18:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Євген Удод відкликав свою заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради

Євген Удод відкликав свою заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради
24 лютого Євген Удод відкликав свою заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради від 24 лютого 2014 року, оскільки вона була написана під фізичним та моральнім тиском, який тривав понад трьох годин впродовж засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання.

- Я, Удод Євген Григорович, не маю намір складати повноваження голови Дніпропетровської обласної ради, оскільки ніколи не здійснював вчинків за які мені має бути соромно, сумлінно працював всі ці роки заради області та її громадян, та маю довіру обіймати цю посаду від сотень тисяч жителів Дніпропетровщини, - йдеться в заяві Євгена Удода.

ЗАЯВА

Я, Удод Євген Григорович, відкликаю свою заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради від 24 лютого 2014 року, оскільки вона була написана при наступних обставинах:

24 лютого 2014 року об 15.00 годині розпочалося засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання, яку очолював я, як голова обласної ради. До початку роботи Президії до зали засідання прибула група людей в кількості 150 осіб та розташувались таким чином, щоб унеможливити в подальшому пересування членів Президії.

Впродовж всього засідання Президії на її членів, депутатів обласної ради, працівників апарату Дніпропетровської обласної ради здійснювався моральний та фізичний тиск з метою отримання від мене заяви про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради.

Таким чином, заява про звільнення з посади була написана мною під фізичним та моральним тиском, який тривав понад трьох годин впродовж засідання Президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання, з метою уникнення ризиків руйнування будівлі, в якій знаходиться апарат Дніпропетровської обласної ради, побиття людей та за умови, що ніхто не постраждає.

Я, Удод Євген Григорович, не маю намір складати повноваження голови Дніпропетровської обласної ради, оскільки ніколи не здійснював вчинків за які мені має бути соромно, сумлінно працював всі ці роки заради області та її громадян, та маю довіру обіймати цю посаду від сотень тисяч жителів Дніпропетровщини.

Про вищенаведені факти мною повідомлено правоохоронні органи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

58  

zolushka  (01.03.14 12:46): позавчера выступал Яценюк, сказавший, что покращення скоро не произойдет, так зачем же надо было рушить старое, если опять нам придется выслушивать заявления типа - ждите, потерпите еще неножко, если при старой власти зарплаты, пенсии и стипендии платились вовремя?? смысл майдана? кучка обиженных прошлой властью по трупах пришла к руководству страной! так нетерпелось занять кресла, что положили жизни сотни людей! но все возвращается, помните об этом.
Jess  (26.02.14 22:48): https://www.youtube.com/watch?v=KswxumWhe2s&feature=yout ube_gdata_player
умный  (26.02.14 15:33): Все шло с Киева, разберутся там и у нас будет порядок, а то, что руководить таким регионом
в условиях прошлой власти, моневрировать, урывать ресурсы для города и области, привлекать инвестиции, пытаться что-то строить, это умение наших чиновников. После последних событий они смогут работать прозрачней и честней (потому как страшно) .Лучше оставить своих, дать им шанс, чем экпериментировать на себе.Хватит нам нач.обл. милиции.
Обсуждение: 1
water5  (26.02.14 13:02): Вот так подымается Харьков
water5  (26.02.14 13:01): tatyana.dyubko 2 часа назад ip:92.49.234.***

Харьковчане!
Считаю, Харьков может остановить разгром и хаос, поджоги и погромы, спасти наш город и жизни наших детей и стариков.
Не будьте безразличными! Распространи это обращение, напиши свое, время не ждет!
Леонид Стрижко, депутат областного совета. Максимальный РЕПОСТ Харьковчане! Нашему родному городу грозит хаос и разорение!­ В сети уже есть сообщения о грабежах и погромах во ЛЬВОВЕ и ВИННИЦЕ!!! Во Львове - городе нового бандеровского порядка, в городе давнишнего майдана у "клюмбы"... МАЙДАН - ЭТО НЕ КАРНАВАЛ! ЭТО - РАЗГУЛ ШПАНЫ, ГОПНИКОВ И ВОРЬЯ, ВАНДАЛИЗМ. Беда придет и затронет ВСЕХ! Не спрашивайте по ком звонит колокол! Сегодня он звонит по каждому! НО В НАШИХ СИЛАХ ОСТАНОВИТЬ РАЗРУШЕНИЕ НАШЕЙ ЖИЗНИ, РАЗРУШЕНИЕ НАШЕГО ХАРЬКОВА! НАС больше миллиона! Харьковчане, вставайте! Подходите на пл. Свободы - к памятнику Ленину Выходите уже сейчас, не ждите завтрашнего дня на самую большую плошадь Европы в любое удобное для вас время,
water5  (26.02.14 12:51): Только что прочитала в жж,что маленькая курортная Ялта решила дать отпор новой профашистской власти.Люди записываются в дружины,охраняют круглосуточно памятники.Харьков борется.А в Днепропетровске только ветераны Великой отечественной готовы дать отпор,Стыдно.господа,стыдно
water5  (26.02.14 11:45): Я поддерживаю Юго-восточный митинг.Я буду в субботу в 12 возле облрады.Нас не испугать правому сектору-будем бороться за свободную жизнь наших детей.
water5  (26.02.14 11:39): Люди давайте не бояться ,-выражать свой протест.,давайте выходить на улицы,за будущее наших детей,пока не поздно.Куличенко предатель.
sitt  (26.02.14 11:22): Евгений Григорьевич молодец один кто не боится это падло. в президенты Днепр поддержит )))
ARDAN  (26.02.14 10:53): Раз пошла такая пьянка... не нужны нам кредиты от запада и России...отдайте деньги Януковича и его окружения со счетов евро банков!!! Европа принимая в своих банках вклады от таких как Янык , Пшонка и т. д. не знает ,что это кровавые наворованные деньги? Их спец службы хорошо знают ЧТО это за деньги!!! Европа и процветает на таких вкладах!!! Двойные стандарты!!! Не надо Украине "помощи" от ЕС и США - отдайте наворованное и вложенное в экономику ЕС и США. А то Лазаренко и отсидел и штрафы заплатил США за манипуляции, а основная часть деньг наворованных им в Украине до сих пор лежат на счетах в Европе и работают на Европу!!! И если нет уже денег в казне на пенсии и стипендии ,то депутаты ВР должны отказаться от з/п минимум на год , а то и больше ...до восстановления экономики страны!!! И льготы и неприкосновенность отменить!!! Пенс. реформу отменить и т.д. Олигархи должны восстановить экономику на свой счёт добровольно (каждому по лярду бачей)))!! Иначе заставят))) и хатынки спалят)))
1 2 3 4

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте