Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
15:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Угорщина допоможе дніпропетровським фермерам вийти на європейські ринки", – Євген Удод

|«« «« »» »»|

 
Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та голова Загальних Зборів області Яс-Надькун-Солнок (Угорщина) Шандор Ковач підписали протокол про наміри щодо співробітництва та взаємодії.

«Угорщина у Вишеградській четвірці відповідає за розвиток малого та середнього бізнесу, і ми домовилися про реалізацію спільних програм у цьому напрямку. Вже у вересні президент Загальних Зборів області Яс-Надькун-Солнок відвідає Дніпропетровщину, і ми складемо концепцію нашої співпраці, а у жовтні отримаємо операційний план – конкретні проекти і дати їх виконання. Крім того, є домовленість провести спільний форум за участі українського та угорського бізнесу. Угорські інвестори вже озвучили основні напрямки, які їх цікавлять. Зокрема, це переробка сільськогосподарської продукції, створення підприємств по виготовленню якісного посівного насіння. У партнерстві угорські і українські фермери зможуть вийти на треті ринки. Це допоможе нашим фермерам вийти на європейські ринки, а значить, дасть їм можливість вижити, зберегти свої підприємства у нинішній економічній ситуації і навіть розвинути їх», – розповів про переваги співпраці Дніпропетровщини і угорської області Євген Удод.

Сторони також мають наміри зміцнювати та розширювати міжрегіональне співробітництво у соціально-економічній, науково-технічній та культурно-гуманітарній сферах. Серед основних напрямків: взаємодія з громадянським суспільством, розвиток енергоефективності та ресурсозбереження, розвиток індустріальних та технологічних парків, культура та мистецтво, розвиток інформаційних технологій та електронного урядування, надання адміністративних послуг населенню, створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва, розвиток сільського господарства, розвиток туризму.

Нагадаємо, народний депутат, глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул та голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод провели ряд зустрічей з керівниками європейських столиць: з президентом Палати депутатів Берліна, мером Будапешта і віце-президентом Варшави. Усі вони стосувалися презентації економічного та інвестиційного потенціалу Дніпропетровщини, а також залучення європейських технологій і практик для розвитку регіону.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Антонина  (02.09.15 14:40): пустые слова это все... в прошлый раз ПР тоже копошились, копошились... а в итоге что имеем?... Ответить | С цитатой
Дмитрий Андреевич  (02.09.15 14:38): когда после всех наших погибших за свободу от казнокрадов и всяких уродов у власти, вижу рожи рыгионалов в креслах, хочу всем им лично морды набить... НЕ ЗА ЭТО НАШИ ПАРНИ ПОЛЕГЛИ!!! Ответить | С цитатой
sklyar  (01.09.15 22:33): Старому составу облрады не долго осталось, лучше бы и начинали дергаться. Остались считанные деньки. Придется "теплое" местечко освободить. Это факт. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте