Цитата Допис від Long Переглянути допис
Я про те що будь які взаємовідносини базуються на довірі одне одному))
І ця довіра може дуже сильно відрізнятися в частині обгрунтування у різних людей. Приміром пригадайте як аргументовала свою відмову до зустрічі Мафальда в нашому діалозі. Мафі не вистачило обгрунтування для цого, причому саме з мого боку)) Тож якщо зробити висновок, то Мафу цікавив не чоловік фактично а пардон "цицька" до якої вона моглаби присмоктатися як в дитинстві)) щоб не почуватися "голодною" образно кажучи))
Коли жінка вимагає від чоловіка квартиру, машину, роботу, то це лише ознака що в неї всього цого нема і ніколи небуде, і природньо що вона намагається компенсувати цей недолік за мій рахунок. Насправді на це просте протиріччя попадалися десятки жінок, і кожна з них отримала відмову навіть незрозумівши чому саме я сказав ні.
Насправді у чоловіка у взаєминах має бути однозначно окреслена мета, приміром авто потрібне щоб переїхати з місця на місце, квартира потрібна щоб відпочивати приміром усамітнившись. А для чого потрібен чоловік??! Як ви означите яка його мета в "команді" з вами??! Неможливо відповісти на це запитання не підтвердивши що вам байдуже скільки в нього грошей.
вроде вы написали все понятно, не могу только понять к чему? мужчина может дать женщине только одно - мужественность, это подразумевает защиту, психологическую, эмоциональную, физическую (в нашем мире редко приходится слава богу проявлять) и финансовую (хотя с этим женщины и сами справляются, часто лучше мужчин), но трата денег и ведение семейного бюджета для большинства женщин стресс, хватит не хватит, могу купить или не могу , дорого это для нашей семьи или нет - и для меня комфортнее что этим занимается мужчина, и дает мне ровно столько денег сколько я могу потратить не думая умрем или нет завтра с голоду ).
Женщина может дать мужчине только женственность - (остальное мужчина и сам может и приготовить и убрать ...) поэтому женственность ! - нежность, ласку, заботу внимание...
мужчина отдыхает дома, женщина отдыхает в социуме (в большинстве своем).

но мне не понятно к чему вы мне все написали?
как я могу воспользоваться вашей инф и для чего ?