Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 30 квітня 2024
09:23

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


26 жовтня 2017, 16:55

Радикальна партія Олега Ляшка захищає інтереси похилих людей на Дніпропетровщині

Народний депутат України, голова Дніпропетровської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка разом із депутатами РПЛ в обласній раді допомогли пенсіонерці з Верхньодніпровська відстояти в Дніпропетровському обласному апеляційному суді право на власне житло.
Під час зустрічі Сергія Рибалки з жителями Верхньодніпровського району до нього підійшла літня жінка Галина зі скаргою, що в її сліпої подруги Варвари, якій 87 років, шахраї відібрали хату. Як виявилося, аферисти змусили стареньку сліпу жінку підписати документи на продаж будинку, запевнивши, що підписують папери на догляд за нею.
За словами народного депутата, пані Галина допомагає своїй подрузі повернути житло і самостійно бореться зі свавіллям не лише шахраїв, а й представників правоохоронних органів, які нахабно відмовляються реєструвати факти правопорушення.
«Суд першої інстанції жінка програла і ми не могли допустити, щоб вона програла ще й апеляцію. Разом із депутатами Дніпропетровської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, однопартійцями та журналістами ми приїхали в апеляційний суд, де розглядали сьогодні справу старенької жінки. І тільки завдяки резонансу, який ми підняли по цій справі, апеляційний суд прийняв рішення на користь жінки і повернув їй хату», – заявив Сергій Рибалка.
Він висловив обурення тим, що українські пенсіонери сьогодні не захищені ні соціально, ні законом. «Наша сьогоднішня перемога – це перемога всіх і представників Радикальної партії Олега Ляшка. На щастя, в нашій державі ще є порядні судді, які керуються законом», – наголосив Сергій Рибалка.
Народний депутат повідомив, що керівник Верхньодніпровського осередку Радикальної партії триматиме цю ситуацію на контролі.
«У нас ще залишилося питання до представників правоохоронних органів Верхньодніпровського району, які, за словами адвоката, підробили кримінальну справу. Ще вчора одразу після того як дізнався про цю ситуацію, поїхав до Дніпропетровського обласного управління поліції, аби вони розібралися з безладом своїх підлеглих у Верхньодніпровську. Попередив їх, якщо найближчим часом не будуть вжиті необхідні заходи реагування – піду до самого Міністра внутрішніх справ, щоб перевертні в погонах понесли відповідальність за свої дії», – сказав Сергій Рибалка.




Переглядів: 432
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті