Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 17 квітня 2024
02:52

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


18 жовтня 2017, 15:07

Ляшко: Людина не повинна виносити останнє з хати на лікування

Олег Ляшко звернувся до депутатів, які підтримують медичну реформу.

«Учора ви так наполегливо кричали, що треба вийти до людей. Я вам пропоную те саме: підіть до людей і спитайте у них, чи підтримують вони цю реформу. Наша команда усвідомлює нагальну необхідність медичної реформи. Але її метою має бути не скорочення видатків держбюджету і перекладання витрат на кишені українців, тобто фактично легалізація поборів, не скорочення лікарів і закриття лікарень, а навпаки - доступність і висока якість медичних послуг, особливо для людей із низькими доходами, яких зараз в Україні більшість», - наголосив лідер Радикальної партії.

Народний депутат розповів, яку альтернативу медичній реформі уряду пропонує його політична сила.

«Наша альтернатива: страхова медицина для тих хто може за себе заплатити і оплата медичних послуг із державного бюджету тим, хто цього потребує. А головне - це підвищення зарплат і пенсій українців, щоб у них вистачало грошей на елементарні потреби», - підсумував Ляшко.



Переглядів: 430
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті