Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 квітня 2024
01:01

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


15 березня 2017, 10:55

Лідер Радикальної партії обіцяє жорстко і наполегливо відстоювати інтереси України в Парламентській Асамблеї Ради Європи.

«Моя фракція делегувала мене членом ПАРЄ. Ситуація в Асамблеї сьогодні дуже складна, є спроба повернути делегацію Росії. Жорстко і наполегливо відстоюватиму в ПАРЄ національні інтереси України», - зазначив головний радикал. Політик також подякував колезі, який займав цю посаду до нього. «Дякую Андрій Лозовий за чудову роботу в ПАРЄ, він продовжить свою роботу на благо України заступником члена в Парламентській асамблеї ОБСЄ», - зазначив Ляшко. Інший представник РПЛ у ПАСЄ Віктор Вовк прокоментував цю новину так: «Для мене буде честь продовжити мою роботу в ПАРЄ як заступник Олега Валерійовича. Переконаний, що він значно посилить українське представництво в Парламентській асамблеї Ради Європи у Страсбурзі в цей непростий час».



Переглядів: 390
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті