Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
21:10

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


15 березня 2017, 10:52

Лідер Радикальної партії запропонував внести зміни до Конституції України

Лідер Радикальної партії запропонував внести зміни до Конституції України, в яких визначити, що основна форма господарювання на селі – фермерські господарства. «Земля – це головний ресурс для розвитку місцевих громад. Натомість влада хоче позбавити українців права володіти своєю землею. 55 народних депутатів звернулись до Конституційного суду з вимогою скасувати мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення, який на превеликий жаль діє лише до кінця цього року. Незабаром уряд збирається внести на розгляд парламенту законопроект про запровадження ринку землі, давши можливість прийти в Україну транснаціональним компаніям. Земля має годувати тільки українських селян. Можна продавати лише продукцію, вирощену на землі, а не саму землю», - впевнений політик. Замість продажу землі народний депутат пропонує провести інвентаризацію всіх земельних ділянок в Україні. «Досі не зрозуміло, скільки в Україні мільйонів гектарів незатребуваних паїв, наприклад, від померлих, в яких немає спадкоємців, або скільки в корупційний спосіб здаються в оренду райдержадміністраціями і гроші за це йдуть комусь в кишень і з них не сплачують податки до місцевих бюджетів», - наголосив лідер опозиційної фракції. Водночас Олег Ляшко закликав парламентарів підтримати ініційовані ним зміни до Конституції, якими він пропонує назавжди закріпити землю за українськими селянами. «Давайте раз і назавжди скажемо, що головний господар на українській землі – це фермер, і знімемо питання дерибану землі та передачі її у власність іноземцям. Українська земля має служити українцям», - підкреслив парламентар.



Переглядів: 322
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті