Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 3 червня 2024
22:26

БЛОГИ

Oleg Chernenko


2 липня 2011, 00:07

Наша Україна – перезавантаження або глобалізація інтернаціоналістів в дії (нова програма-нищення "Свободи" Тягнибока, на Заході

Сьогодні в день 70-ї річниці проголошення УССД Наша Україна зібрала у Дніпропетровську своїх представників з усіх обласних осередків на Політраду Нашої України Дніпропетровської області.

Нажаль виступ, на початку, самого Наливайченка, я пропустив, але потрапив на обговорення. І обговорення ці були доволі цікаві. Не буду називати виступаючих. та і не суть важно, важно те що вони казали.

Перший з виступаючих почав промову з того що від імені багатьох Дніпропетровців членів НУ засудив "помилки" Ющенка. Далі він сказав, що коли нема підтримки населення іти на вибори НУ -це розбити опозицію , на користь ворогам. Присутність Ющенка в керівництві партії гальмує рух вперед. І найголовніше - відсутність ідей(правда Наливайченко в своєму виступі все-таки дав їм нові ідеї)

Наступний виступаючий наголосив на великому впливу інформаційних засобів які належать . так званій 5-й колоні яка бореться не за інтереси України а пропагує інтереси сусідньої держави.

Наступний виступаючий знову поставив запитання про те, хто ж лідер партіїї і чи готовий Наливайченко повністю взяти на себе таку функцію? І це сказав прихильник Ющенко.

Потім він акцентував на тому що потрібно на кожній передачі не гнати виступати Парубія і віддуватись за всю партію , а задіяти експертів, які дійсно розбирються в конкретних питаннях економіки, права та інших, а їх в партії поки достатньо, причому висококваліфікованих. І знову закинув відсутність програми...

Третє питання, яке він підняв, було про плани партії іти на президентські вибори 2015 року, та щось там згадав прізвище Ющенко і тут почулись крики з залу : "Ющенко-політичний труп!"

Підтримуючи зал він закликав до вотуму недовіри як лідеру партії.

Далі з відповідями почав виступати знову Наливайченко.

Він також констатував що зневіра в людей до НУ була породжена крадіями, які примазались до партії, помянув і так званий ЄЦ. Та все одно закликав звільнившись від них іти далі. Якщо залишилось 11 народних депутатів, то це точно ті на кого можна покластися.

Про Ющенко він сказав що лідер не зраджує, в тому сенсі що справжній лідер не зраджує і це не стосується Ющенка, якого важко захистити від звинувачень у зраді, бо що було те було. Але закликав забути старе і іти далі. А Ющенку та його групі виділити після 50 того номеру у списках до ВР України...

Далі він сказав , що партія навіть готова до відкритого аудиту своїх витрат, не тільки зараз а і в подальшому, щоб заробити довіру виборців.

Про окремі групи що виступають з сепаратисткими заявами , він натякнув на необхідність кримінальних справ проти них( Балога - русини, та Родіна)

Про необхідність кадрових змін і кадровий резерв, або в якості експертів на програмах, Наливайченко відповів, що приймаються до розгляду всі кандидатури з місць.Про програму згадав що треба включити потреби людей, щось мені це нагадало. О, згадав - "Україна для людей"

Про обїєднання з опозицією у спільних діях з усією опозицією чекає на те рішення від тих кого закликав до такого об'єднання, в першу чергу Гриценка, та інших. Але одну пересторогу висловив "Без вождізму і без олігархів"

Згадав за "Свободу" коли згадав про землю. Пообіцяв підтримати її дії по проведенню референдуму по землі. Визнав, що в деяких областях вони у складиі коаліції зі "Свободою" і непогано працюють, хоча в дечому і не згодні.

Після того заключив . що останні вибори НУ програла через неправду.

Далі все одно згадав "Свободу" і майже відкрито назвав їх ворогами., Хоча і співрпацюють разом.

Щоб більш докладно взнати про цю програму, нову програму НУ. я перед заходом з участю Наливайченка побував на зустрічі молодіжного крила НУ , та їх політтехнолога з Німеччини Ягело, з молодіжними організаціями Дніпропетровщини.

Те що я там почув, була програма глобалістів залучити Україну до Європи, це якщо коротко. Більш докладно . важко передати, бо допопвідач виявився не готовим доповідати без користування технічними засобами, тому, те що він сказав, було ним не заплановано. тому і вирвалась з його вусть одна головна теза - знищити "Свободу" на заході України, як потужну національну силу. На моє запитання , чи вони дійсно хочуть зинщити там "Свободу" він почав віднекуватись, але все одно підтвердив і навіть назвав як вони це будуть робити. Їх не влаштовує що там керує Тягнибок і вони хочуть усунути саме його. Сказав що у керівництві є свої люди, які і допопоможуть їм у цьому...

Це все було перед нарадою з Наливайченком, потім підійшов Наливайченко та доповнив і закликав всі молодіжні студентські організації звертатись за допомогою, особливо в конкретних проектах, по IT технологіях і іншим і пообіцяв, що його партія забезпечить створеним молодіжним підприємствам безналогове існування...

Потім всіх закликав до спільних проектів, з обіцянкою підтримати , по інших напрямках гуманітарної сфери на партнерських засадах. згадав співпрацю з Опорою. Тризубом та ін.

Таким чином залучення молоді до НУ це головне з завдань поставлених зараз НУ, і допомогати їм будуть також західні фонди, наприклад "Фонд Аденауера", який буде навчати студентів за направленням партії за кордоном...

Таким чином були окреслені основні три напрямки залучення молоді,:просування та підтримка технічних проектів, направлення на навчання за кордон, та участь у спільних акціях інших молодіжних організацій навіть без демонструванняі своїх символіки, аби тільки на партнерських засадах. Мабуть в розрахунку на те що виступаючи від імені партії на цих заходах, одночасно пропагувати та знайомити молодь зі своїми лідерами...

Готуючись до виборів президента 2015 року все це буде на віддачу у майбутньому. Ця програма запропонована новими закордонними політтехнологами Нашої України...

Будувати молодіжну організацію закликав не комсомольського типу, це головне наголосив Наливайченко.

Але мені закралась думка. як ці молоді люди взнають що вони будують за організацію, адже вони не знають що таке комсомол...це знає Наливайченко...а вони ні.

Далі Наливайченко вибачився, та поїхав до Запоріжжя.

Загалом програма НУ до президентських виборів направлена по різних напрямках. але повторюсь , головним ворогом заявлен - націоналізм на Заході, тому що вони рахують що на Сході його нема, та одночано проводиться зміцнення місцевих осередків, за рахунок відкритості діяльності , за рахунок звільнення від зайвих "крадіїв", та за рахунок залучення студентської молоді в першу чергу...

P.S.
Oleg Chernenko: СБУ захоплене антиукраїнцями. Українське ГКЧП відбулось тихо...

01-07-2011 15:32 Україна - Національна безпека

Версія до друку

Вчора на засіданні Політради Нашої України Дніпропетровської області.

Там багато чого було сказане, але найшокуючим було повідомлення Наливайченка , колишнього голови СБУ за часів Ющенка, про те що всі прихильники української ідеї, були звільнені від роботи в СБУ. всі пропустили повз вуха таку приголомшливу інформацію. Отже якщо там нема проукраїнських сил. висновок один. служба безпеки України перетворена на службу забеспечення безпеки ворогів України!

докладно про зустріч Наливайченка у Дніпропетрвську зі своїми осередками дивіться

http://maidanua.org/blogs/olegchernenko/?p=640


Останній раз редагувалося: 02.07.2011 00:07


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Юрий Крылов  (17.03.12 19:57): Дебил Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті