Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Нд, 28 квітня 2024
16:19

БЛОГИ

stmodessa


23 липня 2020, 14:08

Острів Gemiler в Фетхіє

Острів Гемілер (Gemiler koyu) найпопулярніша серед яхтсменів та пам'ятка Олюденіз.

Острів Гемілер розташований всього в восьми кілометрах від міста Фетхіє і є популярним серед яхтсменов.Цьому сприяла зручна і безпечна стоянка яхт на північній стороні острова, а й історичні руїни візантійських церков і залишків поселення IV - VI століть нашої ери.

Турецька назва острова - Gemiler перекладається як Острів моряків. Зокрема тому археологи припускають, що острів міг бути місцем первісного поховання Святого Миколая - покровителя моряков.Остров Гемілер також іноді називають островом Святого Ніколая.Одна з церков була вирубана в скелі на вершині острова.В церкви досі збереглися залишки фресок.

Передбачається, що саме в цій церкві був похований Святий Миколай. Острів Гемілер носить назву «острів Святого Миколая» та прославився на весь світ завдяки великій кількості історичних руїн. Дуже зручно добиратися на острів із затоки Гемілер або Блакитної Лагуни.

На півночі острова Гемілер знаходяться в повному обсязі затонулі руїни складу і причалу, дуже красивими і величними є руїни старовинних каплицею і церков.

Власники нерухомості в Фетхіє мають також можливість відвідувати острів для відпочинку і подорожі!

Більше новин на :https://ctm-group.com.ua/sitenews







Останній раз редагувалося: 23.07.2020 14:08


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті