Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
20:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщині міліцейські собаки допомагають розшукувати злодіїв

|«« «« »» »»|

У кінологічному центрі ГУМВС України в Дніпропетровській області виховується 37 службових собак різних порід. Це і різеншнауцери, і ротвейлери, і лабрадори, і кокер-спанієлі, і середньоазіатські вівчарки, є навіть один бігль і малінуа. Кожна з них, крім загального курсу дресирування, проходить спеціальний курс на пошук визначених предметів.

Німецька вівчарка Дік – це службово-розшукова собака, яка відмінно бере слід та веде по ньому. Її наставником та вихователем ось вже 8 років є молодший інспектор-кінолог, старший сержант міліції Віталій Звонарь. Ще щеням він взяв Діка на виховання і зробив з нього відмінну міліцейську собаку. Тільки нещодавно за допомогою службової собаки було розкрито жорстоке вбивство – Дік привів міліціонерів від тіла вбитого до будинку сусіда. У Новомосковську собака також допоміг розкрити вбивство, незважаючи на те, що з моменту його скоєння пройшло вже 3 дні. Діка залучають і до пошуку зниклих дітей та дорослих.

Крім восьмирічного пса, рік тому Віталій взяв на виховання молодого собаку – німецьку вівчарку Лорд. Йому щойно минув рік, але і його вже долучать до міліцейської роботи.

Віталій Звонарь невипадково вирішив працювати у кінологічному центрі. Любов до чотирилапих привили Віталію ще з дитинства. Його батько Олександр Звонарь служив у внутрішніх військах в окремому конвойному батальйоні. Разом з ним службу несли і службові собаки, любов до яких батько і передав сину у спадок. Вдома на міліціонера також чекає кращий друг людини – німецька вівчарка. Тож Віталій успішно виховує та дресирує чотирилапих друзів як на роботі, так і вдома.

В роботі з такими «колегами» потрібно мати особливу витримку, рівний емоційний стан, доброзичливість та увагу. Тільки тоді собаки відчуватиме, хто «вожак», завжди слухатиме його і виконуватиме всі службові команди.

Gorod.dp.ua на Facebook.


anthea  (17.12.14 13:26): и правильно, вот в бюджете заложено сокращение мест, перейдем скоро на собак и дешевле и эфективнее! +5 Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте