Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
01:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Перший український конкурс «предметний еко дизайн»

Перший український конкурс «предметний еко дизайн»
Загальні положення:

Організатор конкурсу: Брозінська А.П. при підтримці французького видавництва ESI Editions. Інформаційна підтримка – галерея книгарня «Чорна Ящiрка». Склад жюрі: Mario Giovanni Scarfone головний архітектор компанії Oxigen & architettura м. Рим, сестри Аліна та Каріна Гаєві дизайнери і архітектори м. Дніпропетровськ, Анастасія Брозінська головний редактор періодичних видань ESI Editions м. Дніпропетровськ.

Мета і задачі конкурсу:

- Залучання студентів, дизайнерів і архітекторів до проектної діяльності на основі комплексного культурно-екологічного підходу, об’єднуючого вивчення природоохоронних технологій, сучасних екологічних проблем, можливостей методів і засобів дизайн-проектування;
- Формування екологічної і проектної культури, активної життєвої позиції.

Учасники конкурсу:

Учасниками конкурсу можуть бути студенти ВНЗ і коледжів, архітектори, дизайнери, а також творчі об’єднання до 3 чоловік. Для участі у конкурсі необхідно заповнити форму заявки для учасника на сайті www.eco-design.com.ua, підтверджуючи тим самим свою згоду з умовами проведения конкурсу. Заповнену заявку необх ідно выдправити на e-mail: magazines.france@inbox.ru

Вимоги для участі:

Конкурс відкритий. Участь безкоштовна. Термін подачі заявок до 11.04.2012, конкурсні роботи приймаються до 25.04.2012.

Вимоги щодо оформлення робіт:

До розгляду приймаються ескізи, 3D візуалізації. Основним матеріалом при проектуванні предметів, меблі та фурнітури являється картон. Всі дизайни повинні бути адаптовані до використання їх у реальному житті, дрібні деталі декору повинні бути з натуральних матеріалів. Кожний дизайн в проекті повинен супроводжуватись концептуальним поясненням, в якому повинна бути характеристика, можливості та переваги кожного дизайну. Пояснювальна записка повинна також складатись з:
- Назви обраного напрямку;
-П.І.Б. автора та співавтора
- Назва організації, підприємства, ВНЗу, коледжу, на основі якого зроблена робота;
- Контактний телефон;
- адреса електронної скриньки.

Проекти повинні складатись з:
- стилістичного рішення (аксонометрія, перспектива)
- додаткові креслення, плани, розрізи, ескізи, які повною мірою розкривають унікальність даного дизайну;
- презентаційні матеріали, концепцію.

Аксонометрія може бути представлена в різному доступному автору вигляді: 3D візуалізація, скетч, малюнок від руки, змішана техніка. Аксонометрія повинна відображати дизайн – концепцію в цілому. Демонструвати конструктивні особливості, запропоновані матеріали, покриття та аксесуари. Додаткові креслення демонструються для більш повного сприйняття концепції. Вони можуть складатись з детальних кресленнь, внутрішніх розрізiв, розгорненнь, специфікацій (включаючи специфікації матеріалів). Якість представленого матеріалу повинна відображати повне уявлення щодо проекту. Презентаційний матеріал може включати в себе анотації та пояснення до проекту, супровідний лист в форматі Word, а також все необхідне, за рішенням автора.

Підведення пiдсумкiв конкурсу/Проектні номінації:

Конкурс передбачає 5 напрямків предметного дизайну, в кожному з яких буде виявлено переможця : кухонні приладдя з картону, меблі з картону для вітальні, меблі з картону для дітей, картонні вироби для жінок, вироби з картону для робочого кабінету. Учасник повинен обрати один з напрямкiв предметного дизайну, в якому буде від 3-х до 5-ти предметів для проектування. Кожна конкурсна робота буде оцінюватись по 5-ти бальній системі оцінювання по таким критеріям: практичність, простота конструкції, естетичність, концептуальність, повнота розкриття теми та інновація.

Винагороди:

Матеріальна винагорода переможцям з кожного напрямку, публікація кращих робіт в тематичному виданні французького видавництва ESI Editions, а також в інших тематичних виданнях в Україні та за кордоном.
Учасники конкурсу зобов`язуються представляти авторські роботи до перегляду та несуть повну відповідальність за достовірно представлену інформацію. Організатор конкурсу не несе відповідальність за виплату податкiв з преміальних винагород.

Координати організатора конкурсу:

Тел.: +380676338360
www.eco-design.com.ua
e-mail: magazines.france@inbox.ru
Контактна особа: Анастасiя Брозiнська
Асистент: Алiна Гузь
Тел: +380673008088

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте