Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 января

Криминальная сводка на 25 января
1. 8 січня п. р. близько 18.00 до однієї з лікарень м. Кривого Рогу з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом склепіння черепу з вул. Косіора був доставлений 50-річний місцевий мешканець, який 10 січня від отриманих травм помер у лікарні. За скоєння злочину співробітниками Дзержинського райвідділу міліції затриманий 22-річний громадянин. Як було встановлено, 8 січня близько 17.00 біля одного з будинків по вул. Косіора між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник рукою завдав постраждалому удар по обличчю, після якого останній впав на землю та отримав вказані травми. За даним фактом слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 22 січня п. р. о 05.05. до однієї з лікарень м. Дніпродзержинська з проникаючим пораненням черевної порожнини була госпіталізована 41-річна громадянка. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити, що 21 січня о 21.30 біля одного з місцевих кафе невідомий завдав постраждалій удар ножем в область черева та заволодів її сумочкою, мобільним телефоном та особистими документами. За скоєння злочину співробітниками Заводського райвідділу міліції затриманий 26-річний раніше засуджений громадянин. За даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 4 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 14 грудня 2009 року близько 10.00 до реанімаційного відділення однієї з лікарень м. Дніпропетровська з вогнепальним пораненням черевної порожнини та лівої руки був доставлений один із заступників голови правління ВАТ «Запорізький оліяжиркомбінат». Як було встановлено, того дня о 09.45 постраждалий сів до свого автомобіля «Лексус», який був припаркований біля під’їзду його будинку. В цей час до його транспортного засобу з боку водія підбігли двоє невідомих у чорних в’язаних капелюшках з прорізями для очей, які з невстановленої зброї здійснили чотири постріли в бік переднього бокового скла. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку встановлені двоє 30-річних мешканців м. Запоріжжя, які замовили вбивство постраждалого за припинення отримання надприбутків при співпраці з ВАТ. Затримані заплатили двом мешканцям м. Запоріжжя 30 та 28 років гроші у сумі 20 тис. грн. та видали останнім револьвер системи «Наган». За даним фактом слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 15 ч. 2 («Замах на злочин») та ст. 115 ч. 1 («Навмисне вбивство») Кримінального кодексу України. Наразі один із замовників та двоє виконавців затримані та утримуються в ізоляторі тимчасового тримання м. Дніпропетровська. Прийняті заходи щодо затримання іншого замовника вбивства.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Фигасе  (25.01.10 21:29): Жосский чувачок, убил дядьку с одного удара Ответить | С цитатой
Шерлок  (25.01.10 14:57): Нанимают шпану, на том и горят. Нет бы взять самим этот "Наган" и пойти все аккуратно совершить. Детский сад и только! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте