Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
01:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника от 15 декабря

Криминальная хроника от 15 декабря
14 грудня п. р. близько 10.00 до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги м. Дніпропетровська з вогнепальним пораненням черевної порожнини та лівої руки у неконтактному стані був доставлений 48-річний мешканець обласного центру.

З’ясувалося, що постраждалий є одним із заступників Голови правління ВАТ «Запорізький масложиркомбінат». Як встановили слідчі, вказані поранення чоловік отримав неподалік від власного будинку. Сівши за кермо автомобіля, постраждалий помітив двох невідомих чоловіків у масках, які підбігли до його автівки та здійснили в його бік декілька пострілів з пістолета, після чого з місця злочину зникли. Наразі за даним фактом слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 15 ч. 2, ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Замах на скоєння навмисного вбивства»). Ведеться пошук злочинців.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте