Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
18:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Остаточне рішення Дніпропетровської міськради щодо підвищення житлових тарифів на буде за два дні

Остаточне рішення Дніпропетровської міськради щодо підвищення житлових тарифів на буде за два дні
Остаточна ухвала депутатського корпусу Дніпропетровської міської ради щодо підвищення тарифів на утримання житлових будинків та прибудинкових територій відбудеться за два дні. Таке рішення депутати міськради ухвалили на інформаційно-методичній нараді, яка пройшла в міськвиконкомі 7 грудня.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», основна дискусія між депутатами різних груп і фракцій точилася навіть не навколо самого підвищення тарифів — із цим майже всі народні обранці згодні, а довкола механізму їх запровадження — до чи після укладення договорів постачальників послуг зі споживачами.

На запровадженні нових тарифів тільки після укладення договорів зі 100% мешканців того чи іншого житлового будинку чи під’їзду наполягала фракція Комуністичної партії України в міськраді на чолі з Ігорем Огородником.

Однак Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко назвав цю пропозицію протизаконною, аргументувавши свою позицію тим, що, передусім, мають бути затверджені самі тарифи, щоб потім їх можна було внести до текстів договорів про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які будуть укладатися між житлово-експлуатаційними підприємствами і власниками квартир, інакше, за його словами, «люди укладати договори не будуть».

Депутати домовилися продовжити роботу спеціальної комісії міськради, створеної тиждень тому на черговій сесії для опрацювання питання щодо житлових тарифів, ще на два дні — до п’ятниці, а також протягом наступних двох днів попрацювати над доповненнями до проекту тексту договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій між житлово-експлуатаційними підприємствами і власниками квартир.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», депутати Дніпропетровської міської ради четвертого скликання на своїй черговій, 31-ій сесії 30 листопада відмовилися розглядати питання про підвищення тарифів для населення на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, яке, згідно з рішенням виконкому від 31 жовтня, мало набути чинності 1 грудня 2005 року.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», за розгляд цього питання на сесії проголосували 25 депутатів, проти —19, утримались — 21. Після голосування, на знак протесту проти рішення сесії, члени фракції Комуністичної партії України покинули залу засідання.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Добрый фюрер  (13.12.05 11:22): Ну вот и дождались! Наш дорогой мэр дрался за это повышение тарифов как загнанный в угол скунс! Ответить | С цитатой
Сергей  (08.12.05 12:16): Подскажите пожалуйста адрес ЖЕКа №34 Ответить | С цитатой
.  (08.12.05 11:46): утвердите тарифы, заключим договора определяющие качество и количество услуг, ответственность сторон (персональную), порядок оплаты (по факту получения услуги) и вперед. Вопрос в том а смогут ли ЖЭКи эти услуги оказать на таких условиях? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте