Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
00:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Депутати Дніпропетровська зібралися на інформаційно-методичну нараду

Як і планувалося на минулій сесії міської ради, сьогодні, 7 грудня, депутати Дніпропетровська зібралися на інформаційно-методичну нараду, щоб у черговий раз обсудити пропозиції депутатських фракцій щодо прийняття рішення міськвиконкому “Про упорядкування тарифів на житлові послуги”.

Нагадаємо, що на сесії, яка проходила 30 листопаду, депутати домовилися розглянути всі внесені пропозиції протягом тижня та прийняти остаточне рішення по тарифам на житлові послуги.

Треба відзначити, що депутати попрацювали цього тижня продуктивно: на відміну від сесії, де амбіційно відстоювалися інтереси політичних партій, засідання сьогодні було діловим та конструктивним. Вже не було речі – підвищувати тарифи, чи ні – це рішення міськвиконкому про їх упорядкування згідно Постанові Кабінету Міністрів прийнято безумовно. Сьогодні йшла мова про детальне його відпрацювання. Багато пропозицій внесли фракції СДПУ(о), НСНУ та КПУ. Всі вони, за словами міського голови Івана Куліченка будуть ураховані. Мер запропонував протягом двох діб допрацювати рішення, та у у п’ятницю прийняти остаточний варіант рішення міськвиконкому, яке буде опубліковане протягом десяти діб у газеті міськради “Наше місто”.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Шипка К.  (08.12.05 10:09): Отопление почему выключили?(после нарады?). Так вы же "уважаемые" кэрыникы орете с экрана что газ потребляемый населением - Украинского происхождения а российский потребляется промышленностью, следовательно и проблема платежей не такая острая.... (Я уж точно платить теперь за все перестану) Ответить | С цитатой
Устали мы от вас  (08.12.05 08:35): Отопление почему выключили?(после нарады?). Так вы же "уважаемые" кэрыникы орете с экрана что газ потребляемый населением - Украинского происхождения а российский потребляется промышленностью, следовательно и проблема платежей не такая острая.... (Я уж точно платить теперь за все перестану) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте