Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
22:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

До кінця року в сільських районах Дніпропетровщини буде завершено будівництво 19-ти газопроводів і 18-ти водоводів

До кінця року в сільських районах Дніпропетровщини буде завершено будівництво 19-ти газопроводів і 18-ти водоводів
До кінця 2005 року в сільських районах Дніпропетровщини буде завершено будівництво 19-ти газопроводів і 18-ти водоводів. Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва заявила, виступаючи перед учасниками урочистого зібрання з нагоди Дня працівників сільського господарства України, яке пройшло у Дніпропетровську 18 листопада.

«За рахунок коштів обласного бюджету ми завершуємо будівництво дев’ятнадцяти газопроводів, це додатково отримають уже в цьому році газ шість тисяч чоловік, і ми завершуємо вісімнадцять водоводів, і отримають воду в нас сорок тисяч чоловік. Крім того, за підтримки уряду, ми також у цьому році отримаємо кошти для того, щоб завершити підведення газу для вісімдесяти чотирьох тисяч чоловік і води — для одинадцяти тисяч чоловік», — зазначила Надія Дєєва.

До того ж , за її словами, вже наступного тижня в області стартує програма кредитування житлового будівництва для молодих сімей, які мешкають у сільській місцевості: «Наступного тижня ми відкриваємо кредитування для сільської молоді, фінансувати будемо їх для отримання кредитів для придбання житла».

До речі, як пообіцяла Надія Дєєва, до кінця року за рахунок бюджетних коштів буде завершене і спорудження двох багатоповерхових житлових будинків у сільській місцевості, де зможуть одержати квартири 54 родини. Як зазначила голова облдержадміністрації, соціальні проблеми села будуть в центрі уваги на наступній сесії обласної ради: «Ми їх уважно обговоримо, приймемо рішення, щоб ми достойно виконали програму Президента, який визначив, що наступний рік — це рік села і рік комунальної сфери». Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 8 листопада завершено газифікацію двох шкіл і житлових будинків мешканців сіл Новогригорівка, Новоіванівське та Сокольське Юр’ївського району. Крім того, до кінця року в селі Новоіванівському планується газифікувати ще й дитячий садок.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте