Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
11:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мешканці одного з будинків намагалися привернути увагу влади до комунальних негараздів свого будинку блокуванням проїжджої частини

16 листопада мешканці одного із 16-поверхових будинків Дніпропетровська (бульвар Зоряний,1), що досі не мають тепла, а в останні півтора місяці майже не мають електроенергії та води, блокували проїжджу частину в районі Підстанції, намагаючись привернути увагу влади до своїх негараздів. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив представник ініціативної групи мешканців будинку Ігор Гребенцов.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», акція розпочалася о 8-ій годині ранку, та продовжувалася протягом півгодини, створюючи значні незручності для проїзду транспорту по одному з найжвавіших перехресть міста.

У будинку, що нараховує 200 квартир, за словами мешканців, з 1 жовтня існують проблеми з подачею електроенергії.

«Подання електроенергії — протягом 3-4 години на добу в нічний час, а з 11 по 14 листопада будинок повністю залишився без електропостачання», — розповів Ігор Гребенцов.

За його словами, мешканці будинку повністю залежать від електроенергії, оскільки в квартирах встановлені електроплити. Крім того, внаслідок перебоїв із електроенергією, будинок періодично залишається без водопостачання.

«З початку опалювального сезону не опалюється I секція будинку, в якій 130 квартир. Заборгованість цієї секції складає менше 25% від загальної суми платежу, отож комунальним службам варто було б розбиратися з окремими боржниками, а не залишати без тепла людей, як платять справно», — заявив Ігор Гребенцов.

За словами пікетувальників, вони не одноразово зверталися зі скаргами до міської влади та отримали запевнення, що їх проблеми буде вирішено, однак «терпінню прийшов кінець», і люди вийшли із акцією протесту. Як з’ясувалось під час переговорів із міськими комунальними службами, досі не завершено передання будинку з балансу МЖК «Зоряний» на баланс міста, що викликає складності зі з’ясуванням того, хто саме повинен обслуговувати будинок.

Під час акції відбулася чергова зустріч мешканців будинку з представниками міської влади та МЖК «Зоряний».

Якщо протягом 16 листопада проблеми будинку не буде вирішено, 17 листопада мешканці обіцяють знов розпочати блокування проїжджої частини.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Сочувствующий  (18.11.05 00:23): ТАК ДЕРЖАТЬ!!!! Ответить | С цитатой
Лютик  (17.11.05 13:57): Молодцы!!!! А ведь с 1 декабря повышаются тарифы по комунальным услугам. А разве это услуги? Только наш народ может спокойно наблюдать, как нас душат! Ответить | С цитатой
Сергей  (17.11.05 13:45): Поддерживаю!!! ;) Ответить | С цитатой
Алекс  (17.11.05 13:40): Молодцы. Все в наших руках. А то местная власть забыла свои прямые обязанности. Ответить | С цитатой
читатель  (17.11.05 09:53): Очень даже правильно! Хотя вчера даже опоздала на работу из-за пробки на Подстанции. Наши городские власти пока жаренный петух в ж... не клюнет они с места не двинутся. Есле проблема есть, необходимо дождаться хорошего конфликта, а потом рассказывать на весь город какие они деятельные. Больше нужно выходить с пикетами, защищать свои права. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте