Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Скульптор з Дніпродзержинська Гарнік Хачатрян завершив ескіз майбутнього пам’ятника козацькому архітекторові Якиму Погрібняку

Член національної спілки художників України Гарнік Хачатрян створив ескіз пам’ятника козацькому архітекторові Якиму Погрібняку, за проектом якого у 18-му столітті в Новомосковську (Дніпропетровська область) побудований Троїцький собор.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», запрошення до участі в конкурсі на кращий ескіз пам’ятника Якиму Погрібняку Гарнік Хачатрян отримав від Новомосковської міської ради, і за зізнанням художника, успіхові роботи сприяла легенда про Якима Погрібняка: проект козацького храму він намалював на землі лозою.

Як повідомив Гарнік Хачатрян, конкурс відбудеться в Новомосковську на початку грудня.

Довідка: Гарнік Хачатрян — автор пам’ятників Т.Г.Шевченку, Жінці-матері, меморіалу загиблим воїнам Карнаухівського плацдарму, пам’ятного знаку на місці трамвайної трагедії (1996 р.) у м. Дніпродзержинську. Почесний громадянин міста, Лауреат загальнонаціональної програми „Людина року” (1995 р.).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте