Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпродзержинський автомобільний завод збільшив обсяги виробництва

ВАТ „Дніпродзержинський автомобільний завод” (ДАЗ) оголосив набір професійних кадрів під програму збільшення обсягів виробництва нових автобусів розробки Львівського автозаводу ЛАЗ-695Н (карбюраторний), ЛАЗ-695Т (дизельний), ЛАЗ-695НГ (газобалонний) та підвищення обсягів капітального ремонту автобусів „Ікарус” усіх модифікацій. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив голова правління ВАТ „Дніпродзержинський автомобільний завод” Гізар Фарбазов.

За інформацією Гізара Фарбазова, з початку цього року виробництво автобусів на ДАЗ виросло майже вдвічі в порівнянні з минулим роком, коли львівські автобуси тільки ставилися на потік, і програма обмежувалася одиницями машин. Крім цього, днями підприємство одержало зразки автобусів та вантажівок китайського виробництва, і після вивчення попиту на внутрішньому ринку та сертифікації техніки в Україні, має намір запровадити програму випуску китайських машин.

Довідка: ВАТ „Дніпродзержинський автомобільний завод” є правонаступником державного підприємства „Дніпродзержинський авторемонтний завод”, заснованого в лютому 1965 року. У 1994 році підприємство шляхом корпоратизації стало Відкритим акціонерним товариством „Дніпродзержинський авторемонтний завод”, а в липні 2001 —рішенням загальних зборів акціонерів перейменоване у ВАТ „Дніпродзержинський автомобільний завод”. Протягом 35 років підприємство спеціалізувалося на виконанні капітальних ремонтів дизельних автомобілів закордонного виробництва „Татра” і „Шкода”, а також автобусів „Ікарус”. Зараз на підприємстві працює 280 працівників.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте