Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міський голова Кривого Рогу звернувся до Президента з проханням виділити територіальній громаді міста 1% коштів від приватизації підприємств Кривбасу

27 жовтня міський голова Кривого Рогу Юрій Любоненко звернувся до Президента України Віктора Ющенка, Голови Верховної Ради України Володимира Литвина та Прем’єр-Міністра України Юрія Єханурова з проханням розглянути питання щодо виділення територіальній громаді міста Кривого Рогу міжбюджетного трансферту у розмірі 1% від загальної суми, яка надійде до Державного бюджету України від приватизації підприємств гірничо-металургійного комплексу Кривбасу. Про це інформагентству “Придніпров’я” повідомили у прес-службі міської ради і виконкому Криворізької міської ради.

Як поінформували в прес-службі, за умов позитивного вирішення питання, отримані кошти планується направити на відновлення мостово-шляхового господарства та придбання спеціальної техніки для його ремонту – 75 млн грн; капітальний ремонт покрівель житлових будинків – 25 млн грн; модернізацію та оновлення основних фондів підприємств комунтеплоенергетики – 15 млн грн; газифікацію віддалених селищ міста – 35 млн грн; завершення будівництва ІІІ черги швидкісного трамваю – 15 млн грн; оновлення рухомого складу міського електротранспорту – 27 млн грн; закупівлю медичного обладнання та спеціальної техніки для лікувальних установ міста – 50 млн грн.

“Вирішення даного питання дало б можливість напередодні парламентських виборів 2006 року продемонструвати реальні кроки для поліпшення добробуту населення України і міста Кривого Рогу зокрема”, — йдеться у зверненні Юрія Любоненка.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Душ  (29.10.05 10:10): Так много не дадут. Будут тянуть резину. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте