Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
11:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Усі фермерські господарства Дніпропетровської області, що вирощують домашню птицю, будуть взяті на облік

Департамент агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації візьме на облік фермерські господарства області, які займаються вирощуванням домашньої птиці. Про початок цієї роботи інформагентству «Придніпров’я» повідомили у відділі з розвитку та ринку галузей тваринництва Департаменту.

Як зазначили у відділі, якщо на шести великих птахофабриках, що належать сільськогосподарським підприємствам області, вдається відслідковувати ситуацію з можливим виникненням «пташиного грипу» і вживаються заходи з попередження цього захворювання, то в приватних фермерських господарствах дотепер це було не можливим. Відтак, за інформацією відділу, можливого виникнення небезпечної інфекції можна чекати саме серед птиці, яка утримується у фермерських та присадибних господарствах області. За даними відділу, з часу виявлення захворювання у сусідніх з Україною державах працівників великих птахофабрик області, які потенційно є переносниками інфекції, з профілактичною метою зобов’язали носити спецодяг на роботі, провести вакцинацію птиці, не утримувати домашню птицю у власних присадибних господарствах.

Як поінформували у відділі, на сьогодні у сільськогосподарських підприємствах Дніпропетровщини утримується понад 15 млн голів домашньої птиці, що на 3,5 млн більше, ніж було на початку цього року.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте