Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Повідомлення, щодо спростування інформації політичної партії “Народний Союз Наша Україна” дніпропетровської міської організації

Повідомлення, щодо спростування інформації політичної партії “Народний Союз Наша Україна” дніпропетровської міської організації
Інформуючи журналістів про заборону проведення заходу у Дніпропетровську 26 листопада щодо святкування річниці “помаранчевої” революції, відповідна політична партія допустила неточність. Цитуємо повний текст заяви:

“Шановний Іване Івановичу! Дніпропетровська міська організація політичної партії “Народний Союз Наша Україні” інформує Вас про проведення політичного заходу на площу імені Леніна 26 жовтня 2005 року. Час проведення заходу – від 9-ї до 21-ї години. Очікувана кількість учасників заходу – 2000 людей. Гарантуємо дотримання громадського ладу та норм безпеки дорожнього руху. Відповідальний за проведення заходу – В.Є.Лимаренко.
Голова Ради Дніпропетровської міської організації політичної партії “Народний Союз Наша Україна” О. В. Доброгорський, 17 жовтня 2005 року”.

У зв’язку з тим, що 26 жовтня робочий день, проведення заходу було заборонено. Після цього, 21 жовтня, прийшов лист від партії з вибаченням за помилку та інформацією, що проведення заходу планується на 26 листопада. АЛЕ, НІ СЛОВА НЕ БУЛО ПРО ТЕ, ЩО ЦЕ СВЯТКУВАННЯ РІЧНИЦІ “ПОМАРАНЧЕВОЇ” РЕВОЛЮЦІЇ. А, згідно з рішенням міської ради, всі політичні заходи, про що і йшла мова у листі, проводяться у спеціально відведених місцях Дніпропетровська. Тобто, ні в першому, ні в другому листі, про святкування мови не було.

Якщо партія буде проводити святкування, а не політичний мітинг на площі Леніна і дасть до міськвиконкому відповідну заяву, то воно, безумовно, відбудеться у рамках чинного законодавства.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Очень Честный Человек  (27.10.05 17:34): Шо, Ваня? Страшно?
Мэрёнок ,ты странненький.....
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте