Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
12:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За 52500 довідками про заборгованість за житлово-комунальні послуги жителі Дніпропетровська отримали близько 44 тисяч чеків

За 52500 довідками, виданими дніпропетровськими комунальними підприємствами, жителі Дніпропетровська, станом на 26 жовтня, отримали у відділеннях ВАТ «Ощадбанк» 44 тисячі розрахункових чеків для погашення власної заборгованості за житлово-комунальні послуги за рахунок знецінених грошових заощаджень, які були розміщені в установах Ощадного банку колишнього СРСР. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомила начальник відділу соціального захисту населення та моніторингу розрахунків за енергоносії Головного фінансового управління Дніпропетровської міської ради Марина Горбульова.

За даними Марини Горбульової, жителі Дніпропетровська отримали на міських комунальних підприємствах довідок на суму 34 268,7 тис. грн., з яких у відділеннях ВАТ «Ощадбанк» отримали чеків на суму 28 990, 9 тис. грн. За словами начальника відділу, із 44 тис. розрахункових чеків, які громадяни повинні повернути на комунальні підприємства, звідки їм була видана довідка, для складення зведеного реєстру, мешканцями Дніпропетровська було надано лише 33 тис. чеків на суму 21269,1 тис. грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте