Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Павограді після реконструкції відкрилася автомобільна дорога Київ – Луганськ – Ізварине

26 жовтня відбулося відкриття дороги Київ – Луганськ – Ізварине в межах міста Павлограда, за участю виконуючого обов”язки першого заступника голови облдержадміністрації Івана Чорнокура та заступника голови державної служби автомобільних доріг “Укравтодор” Олега Мироненка.

Ця автомобільна дорога суміщена з вул. Дніпровською в м. Павлограді і є єдиною магістраллю в цій частині міста, що пропускає увесь транзитний транспорт. На початку 90-х років вул. Дніпровська вже була реконструйована з доведенням її до 4-ох смуг руху в двох напрямках. Але через недостатнє фінансування належне утримання дороги не велося від початку введення в експлуатацію. До того ж велика інтенсивність транспортного потоку збільшила навантаження на дорожнє покриття. Як наслідок, передчасно зруйнувалася проїжджа частина, бортовий камінь, вийшла з ладу зливна каналізація. Та й освітлення не забезпечувало безпеки руху транспорту. Тому капітальний ремонт цього відрізку шляху був необхідний і зараз покращив екологічні умови в м. Павлограді та забезпечив безпеку руху автотранспорту.

Ремонт дороги, довжиною 12, 5 км було розпочато у листопаді 2004 року. Загальна кошторисна вартість об”єкту складає близько 44 млн. грн. У 2004 році обсяг виконаних робіт склав близько 13 млн. грн., у 2005 році – близько 18 млн. грн. Всього за 2 роки освоєно майже 30 млн. грн. За ці кошти виконано вирівнювання і посилення дорожнього одягу на площі 221427 кв. м, для цього укладено більше 64 тис. т асфальтобетону. Встановлено 20158 м бордюрного каменю, влаштовано 1610 м тротуарів, змонтовано 179 оглядових колодців та 291 приймальників зливної каналізації, встановлено 602 опори освітлення; 1228 світильників, прокладено 55 км кабелю.

Ремонт об”єкту проводився трьома генпідрядними організаціями – ДП “Дніпропетровський облавтодор”, ДЗАТ “Трест “Дніпробуд”, ЗАТ “Дніпроелектромонтаж” та субпідрядними організаціями.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте