Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Затримано дев’ятикласника, котрий повідомив про замінування школи

22 жовтня у Дніпропетровську затримано учня дев’ятого класу, котрий повідомив про замінування школи, яке виявилося хибним. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє ЦЗГ, 21 жовтня о 13.00. до чергової частини Амур-Нижньодніпровського районного відділу Дніпропетровського міського Управління УМВС України в Дніпропетровській області (АНД РВ) зателефонував невідомий з мобільного телефону й повідомив про те, що приміщення середньої школи № 57 заміновані. Із приміщень школи були евакуйовані 320 учнів і вчителів. Під час огляду приміщень школи й прилягаючої території співробітниками вибухово-технічної служби УМВС в області вибухових устроїв не виявлено.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів 22 жовтня співробітниками відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх АНД РВ затриманий неповнолітній Артем Б., 1990 р.н., учень дев’ятого класу СШ №57, котрий 21 жовтня о 13.00. з хуліганських спонукань подзвонив і повідомив про замінування. Слідчим відділом АНД РВ порушено кримінальну справу за ст. 296 ч. 1 КК України (хуліганство).

Як повідомили у ЦЗГ, 21 жовтня аналогічний випадок стався у Кривому Розі: о 12.30. до чергової частини Долгінцевського районного відділу міліції Криворізького міського Управління УМВС України в Дніпропетровській області (Долгінцевський РВ) зателефонував невідомий і повідомив про те, що приміщення середньої школи № 94 заміновані. Із приміщень школи були евакуйовані 14 співробітників. Під час огляду приміщень школи й прилягаючої території співробітниками вибухово-технічної служби УМВС в області вибухових устроїв не виявлено. Прийнятим комплексом оперативно-розшукових заходів співробітниками відділу кримінальної міліції в справах неповнолітніх Долгінцевського РВ затриманий місцевий житель, неповнолітній Володимир Г., 1989 р.н., учень 11-го класу СШ № 94, котрий 21 жовтня о 12.30. з хуліганських спонукань зробив зазначений вчинок. Слідчим відділом Долгінцевського РВ порушено кримінальну справу за ст. 259 ч. 1 КК України (хуліганство).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте