Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
15:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбувся Дніпропетровський рок фестиваль ДніпРОК

Головний результат фестивалю ДніпРОК – в тому, що зараз вже ніхто не зможе сказати, ніби дніпропетровські рок-гурти нікому не потрібні. Перший за останні кілька років дніпропетровський рок-фестиваль нарешті відбувся - відбувся як по-справжньому професійне і якісне музичне шоу. 15 жовтня в клубі під відкритим небом «Пілот» зібралось близько півтора тисяч гостей, які прийшли подивитися виступи наших команд. Музиканти і організатори забезпечили гідні звук і світло – тож сцена була цілком професійною. Дніпропетровські гурти, які вже давно заслуговували на цю сцену, виправдали всі сподівання організаторів і гостей фестивалю. Всі виступи були яскравими і оригінальними. Тому глядачі, не дивлячись на холодну погоду, були разом з командами 8 годин (фестиваль почався о 16-00 і закінчився о 24-00).

Спочатку було проведено відбірковий тур щорічного міжнародного проекту «The Global Battle Of The Bands» (GBOB), фінал якого відбудеться в Лондоні. Від Дніпропетровської області участь в цьому турі приймали кілька гуртів: «Шабля Бо», «…in Struggle for…», «Red Wolf» (Pro) і «Absent». За результатом голосування глядачів і авторитетного журі переможцями було обрано гурт «Red Wolf» (більш відомий дніпропетровцям за своєю старою назвою - «Prorezy»). Ця команда буде брати участь у другому турі конкурсу, який проходитиме в Києві.

Близько 18-00 почались виступи учасників фестивалю. Гості кілька годин насолоджувались спілкуванням з командами «Red Wolf», «Торба Иллюминатор», «Сухой остров», «САХР», «Тайн:Ши», «Вертеп», «Гр. Топинамбур», «…и Друг Мой Грузовик». Глядачи особливо відзначили давніх улюбленців - «Гр. Топінамбур», які кожну свою появу на сцені перетворюють у справжнє театралізоване шоу. Останніми виступали музиканти легендарного дніпропетровського гурту «…и Друг Мой Грузовик», яких в нашому місти не бачили вже понад п’ять років. На жаль, зараз цей колектив став більш пітерським, аніж дніпропетровським.

Фестиваль виконав свою головну роль – він довів, що дніпропетровський рок – якісний, професійний і сучасний - потрібен рідному місту, і в нього є прихильники не тільки за межами Дніпропетровської області і країни. Треба подякувати партнерам фестивалю – партії «Реформи та порядок» і юридичній компанії «Justus», які повірили в дніпропетровські гурти і надали їм змогу нарешті виступити на професійній сцені у рідному місті. Слід відзначити, що організатори - мистецька агенція «Арт-Вeртеп» та «Студія 908» - підготували та провели фестиваль на високому рівні. Захід відбувся без якихось неприємних несподіванок та незручностей, а сцена була професійною. Поза увагою організаторів не лишились також побутові дрібниці – всім гостям вистачило пива, гарячої кави та інших життєво необхідних зручностей. Інциденти, причиною яких могли б стати спиртні напої, були відсутні – тож глядачам ніщо не могло зіпсувати настрій і відпочинок.

Залишається сподіватися, що в майбутньому такі музичні заходи набудуть постійного статусу в нашому місті. Окрема подяка – глядачам, які підтримали ініціативу організаторів і учасників фестивалю і прийшли познайомитися зі своїми талановитими земляками. Можна з впевненістю сказати, що ніхто не залишився незадоволеним – адже, не зважаючи на холод, присутні були в захваті від виступів музикантів.

Чекаємо вас на наступному фестивалі! ДніпРОК повинен стати традицією в Дніпропетровську – тому що дніпропетровський рок дійсно заслуговує на популярність.

Gorod.dp.ua на Facebook.


chuico8  (23.12.07 14:26): Red Wolf - Sуперррр!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте