Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
21:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Станом на 8-му годину ранку 20 жовтня у Дніпропетровську всього підключено до опалювання 2419 будинків

Станом на 8-му годину ранку 20 жовтня у Дніпропетровську всього підключено до опалювання 2419 будинків із 4249; учбових закладів 140 із 171; дитячих комбінатів 117 із 159; лікарень 52 із 68-ми. Непідключеними є об”єкти підприємств “Теплотранс” та “Теплоенерго”. Але, вже у найближчу добу вони, за словами керівників цих підприємств будуть з теплом.

Слід відзначити: для того, щоб котельні почали працювати на повну потужність необхідно як мінімум тиждень. Кожного дня працює шість бригад спеціалістів газової служби: за добу підключається до 80 котелень. Всього у місті їх 585. За словами заступника міського голови Олександра Бараника, до кінця тижня роботи будуть виконані.

Причинами затримання підключення декілька. Наприклад:
- 132 будинків не підключаються внаслідок боргів перед теплопостачальними підприємствами.
- теплові підприємства “Теплотранс” (ТЕЦ ПМЗ та “Дніпрошини”) та “Теплоенерго” ще не підключилися у зв'язку з відсутністю договорів на придбання палива. Але вже сьогодні керівники підприємства вирішують це питання з постачальниками і у найближчі дні тепло отримають і ці будинки.
- біля 40 житлово-будівельних кооперативів з метою економії відмовились від підключення і прохають його здійснити пізніше.

Нагадуємо, що занепокоєння у підприємств теплопостачання викликає ситуація з оплатою за надані послуги та виплатою минулих боргів населення. До речі, за інформацією керівника підприємства “Дніпропетровські міські теплові мережі” Миколи Шипки, будинки-боржники, які проплатили 10-15 тисяч гривень за останні дні, підключаються відразу ж. Тому, в черговий раз міська влада звертається до мешканців міста з проханням здійснити всі необхідні оплати за надання тепла та гарячої води.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Морозко  (21.10.05 12:13): На ул. Александрова, 3 тепла нет, за что плачу незнаю! В детском саду "Вишенка" на пр. Петровского тепла тоже нет, детки начали соплями кидаться! Ответить | С цитатой
e-okna  (21.10.05 11:05): интересно они как то собираються решать вопрос с должниками или все пустят на самотек Ответить | С цитатой
Игорь  (20.10.05 16:31): Может где-то, что-то и новое, а у нас в городе - как всегда с опозданием. В домах холодно, а власти только начинают решать вопросы то по договорам, то еще что-то. "Хорошему" танцору всегда что-то мешает. А страдают люди (а главное дети) - уже пошло ОРЗ. Не было и нет порядка. Как всегда тепло в центральной части города, а работяги (окраины города) подождут - им не привыкать. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте