Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Кількість ринків у скоротилася більш ніж на третину

Кількість ринків у Дніпропетровській області за останні два роки скоротилася більш ніж на третину. Про це завила начальник Управління споживчого ринку Дніпропетровської облдержадміністрації Маргарита Робертс на засіданні робочої групи щодо вдосконалення функціонування ринків 19 жовтня.

За інформацією Маргарити Робертс, зараз у Дніпропетровській області функціонують 179 ринків, тоді як у 2003 році їх було 284.

«Останнім часом спостерігається припинення створення нових ринків, натомість увага зосереджується на поліпшенні умов торгівлі»,— зазначила Маргарита Робертс.

За її словами, незважаючи на постійний контроль з боку влади, недоліки в роботі спостерігаються майже на всіх ринках області. Так, у Дніпропетровську чотири ринки працюють без дозвільних документів. Чимало порушень санітарно-гігієнічних умов відмічено й на ринках сільських районів, наприклад, Петриківського й Новомосковського.

Загалом, порушення правил торгівлі та протипожежної безпеки зафіксовано на кожному третьому ринку Дніпропетровської області.

Довідка: У Дніпропетровській області працює 179 ринків та 99 торгівельних майданчиків. Загалом вони нараховують 74,6 тис. торгівельних міст.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте