Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
09:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Mittal Steel перерахувала 200 млн доларів конкурсної гарантії за участь в аукціоні з продажу «Криворіжсталі»

Британо-індійська компанія Mittal Steel першою внесла 200 млн доларів конкурсної застави за участь в аукціоні з продажу 93,02% акцій ВАТ «Криворізький гірничо-металургійний комбінат «Криворіжсталь». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі Фонду держмайна України (ФДМУ).

За інформацією прес-служби, кошти надійшли на рахунок ФДМУ в Національному банку України 12 жовтня. Заявку на участь у конкурсі компанія Mittal Steel поки що не подавала.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я» останній термін подання заявок на участь у конкурсі 17 жовтня. Приватизаційний конкурс буде проведено 24 жовтня 2005 року об 11.00. у приміщенні центрального апарату ФДМУ Початкова ціна 93,02% пакету акцій «Криворіжсталі» — 10 млрд гривень.

За інформацією, оприлюдненою у ЗМІ, бажання взяти участь у приватизаційному конкурсі виразили також транснаціональні металургійні компанії Arcelor, RSJ Erste, російські компанії «Северсталь», «ЄвразХолдинг», «Смарт-Груп» та «Металоінвест», польська Spolk-Stalmag, а також чотири українських фінансово-промислові групи: «Приват Інтертрейдинг», Індустріальний союз Донбасу, System Capital Management та «Інтерпайп».

Довідка: ВАТ «Криворізький гірничо-металургійний комбінат «Криворіжсталь» — найбільший виробник металопродукції в Україні. У першому півріччі 2005 року комбінат видобув 8,75 млн тонн залізної руди, виробив 13 млн тонн коксу, 3,4 млн тонн концентрату, 4,84 млн тонн агломерату, 3,01 млн тонн чавуну, 3,39 млн тонн сталі та 2,94 млн тонн товарного прокату. У державній власності перебуває 94,76% акцій підприємства.

«Mittal Steel» — найбільша в світі сталеливарна компанія, що має виробничі потужності в 14 країнах світу. У 2004 році компанія виробила 42,1 млн тонн сталі й отримала понад 22 млрд доларів прибутку. У компанії працюють 179 тис людей.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте