Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську відбувся Кубок України з мотокросу

9 жовтня на мотодромі корпорації «Агро-Союз» (Дніпропетровськ) пройшов Кубок України з мотокросу, що збігся зі змаганнями з мотокросу імені генерал-лейтенанта танкових військ Юхима Пушкіна. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі корпорації «Агро-Союз».

За інформацією прес-служби «Агро-союзу», у змаганнях взяли участь близько 70 спортсменів з Білої Церкви, Прилук, Харкова, Донецька, Полтави, Криму, Черкас, Ровеньки, Алчевська, Луганська, Димитрова, Краснограда, Новомосковська, Кривого Рогу, Маріуполя, Дніпропетровська та ін. Змагання проходили серед професіоналів, аматорів і юніорів. Професіонали змагалися в класах 65, 85, 125 і 500 см3. В останньому класі — «open» брали участь гонщики всіх класів.

Міста розподілилися таким чином:

Клас 65 см3 : 1-ше — Дмитро Асманов (Київ), 2-ге — Володимир Тарасов (Знаменка), 3-тє — Владислав Козаков («Агро-Союз», Дніпропетровськ).

Клас 85 см3 : 1-ше — Дмитро Руденко («Краснодонець-2», Краснодон), 2-ге — Андрій Фесак («Агро-Союз») і 3-тє — Віктор Харченко («Континент», Донецьк).

Клас 125 см3 : 1-ше — Валерій Доценко («Краснодонець-2», Краснодон), 2-ге — Олександр Морозов (команда ВАТ «ММК ім.Ілліча», Маріуполь), 3-тє — Сергій Кисличенко («Агрополіс», Дніпропетровськ).

Клас 500 см3 : 1-ше — чемпіон України-2005 Юрій Джепаров («Агро-Союз»), 2-ге — Микола Пащинський («Краснодонець-2»), 3-тє — Костянтин Уткін (ВАТ «ММК ім.Ілліча», Маріуполь).

У командному заліку лідером виявилася команда «Краснодонець-2», друге місце — в команди «Агро-Союз», третє – в команди ВАТ «ММК ім.Ілліча». Переможцям був вручений Кубок України й приз імені генерал-лейтенанта Юхима.Пушкіна.

Серед аматорів розрізняли дві групи — до 37 років і від 38 до 50 років. Вони виступали у вільному класі. Переможцями стали Євген Орлів з Білої Церкви, В'ячеслав Мережко з Прилук, Володимир Славинський з Черкас. Марина Настека з Донецька — єдина жінка, що брала участь у заїзді, прийшла до фінішу 21-ою. Всім було вручено пам'ятні призи.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте