Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
19:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровський ВторМет збільшив кількість контейнерів-пірамід для збору поліетиленових пляшок

За останній місяць ВАТ«Дніпропетровський ВторМет» збільшив кількість контейнерів для збору поліетилен-терефтелат-пляшок (ПЕТ-пляшок) у Дніпропетровську з 793 до 1141-го. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив заступник генерального директора з розвитку виробництва ВАТ «Дніпропетровський ВторМет» (ВторМет) Сергій Кладін.

Збільшення на 350 контейнерів для збору ПЕТ-пляшок у Дніпропетровську Сергій Кладін пояснює ініціативою з боку підприємств, установ та вузів міста, керівництво яких звертається до ВторМету з проханням встановити контейнер-піраміду. До кінця року ВторМет планує збільшити кількість пірамід-контейнерів у Дніпропетровську до 3 тисяч.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», вивозом побутового сміття з жилих районів Дніпропетровська займається ЗАТ «Дніпрокомунтранс», керівництво якого наголошувало, що обсяг сміття значно збільшився через використання пластикової та картонної тари. Збільшення контейнерів для збору ПЕТ-пляшок у Дніпропетровську допоможе вирішити цю проблему.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Дэн  (05.10.05 13:19): Мануальный (вернее, ножной) процесс выгрузки ПЭТ-бутылок из пирамид в мешки - захватывающее дух у прохожих зрелище :)

Кстати, в Киеве такого нет. Позитивно.
Ответить | С цитатой
Андрей  (05.10.05 11:14): Это очень хорошо, да только, кажется мне, что собираются эти пирамиды не особо регулярно. Бывает, стоит эта самая пирамида несколько дней забита битком, да ещё и вокруг неё пластика валом - люди у нас окультуриваются, даже не верится.... А если забирать пирамиды не будут, то и народ обломится в них эти самые бутылки отсортировывать. :-( Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте