Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
02:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відкрито нове приміщення Красногвардійського управління праці і соціального захисту населення

Сьогодні міський голова Іван Куліченко побував на відкритті нового приміщення управління праці та соціального захисту населення у Красногвардійському районі. Тепер воно розташоване за адресою вулиця Уральська, 5.

За останній час, це четверте нове приміщення управління соціального захисту в місті, яке було відкрито при підтримці міської влади. До цього нові приміщення отримали управління Індустріальної, Бабушкінської та Ленінської районних рад.

Виділення та ремонт нового приміщення, яке значно більше за попереднє, придбання нового обладнання викликано тим, що щоденно до управління звертається до 150 громадян за вирішенням соціально-побутових проблем, отриманням консультацій щодо надання пільг, дотриманості законодавства з питань та охорони праці, призначенням та виплатою соціальної допомоги. Тому працівники управління вважають, що поліпшення умов їх праці дасть змогу значно підвищити якість обслуговування населення і скоротити час на оформлення всіляких документів.

Крім того при управлінні організована робота громадської приймальні, що дасть змогу ввести єдину технологію прийому громадян, які звертаються за призначенням усіх видів соціальної допомоги.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте