Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
09:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Заповідний фонд на Дніпропетровщині складає 0,8% території

Заповідний фонд на Дніпропетровщині складає 0,8% території, у той час як середній загальноукраїнський показник — 4%, а середньоєвропейський — 8%. Про це повідомив декан біолого-екологічного факультету Дніпропетровського національного університету (ДНУ) Олександр Пахомов на відкритті ІІІ міжнародної наукової конференції «Біорізноманіття та роль зооценозу у природних і антропогенних екосистемах» 4 жовтня.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», за замовленням Дніпропетровської облдержадміністрації, в рамках програми «Охорона навколишнього середовища на 2005–2015рр», біолого-екологічний факультет ДНУ займається реорганізацією п’яти заповідників на Дніпропетровщині.

За словами Олександра Пахомова, у 2006 році заплановано перестроїти ще не менш 15-ти заповідних зон регіону. Олександр Пахомов також підкреслив важливість цього питання саме для Дніпропетровської області, яка відноситься до кризових регіонів України, перш за все через антропогенний вплив.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте