Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
02:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре на аукцион выставили уникальные миниатюры, посвященные Большой войне

В Днепре на аукцион выставили уникальные миниатюры, посвященные Большой войне

Собственник коллекции, известный патриот Украины Максим Гошовский, направит средства от продажи редчайших скульптурок на благотворительность.

За последние годы имя Максима Гошовского стало широко известно за пределами Днепра. Он – уроженец россии, но давно отрекся от этого варварского государства. Максим давно переехал в Украину, принимал активное участие в событиях Майдана 2014 года. И 8 лет сражался в суде за то, чтобы получить украинское гражданство. Же Только в прошлом году эта история благополучно завершилась, о чем рассказывал Городской сайт.

Все эти годы Максим активно занимался волонтерством и помощью нашим военным. А теперь решил отправить на благотворительность средства от продажи экспонатов своей удивительной коллекции. В ней собраны миниатюрные фигурки автора Маркуса Мора. Каждая мини-скульптура посвящена событиям и героям Большой войны.

Вот что об этом рассказал Максим Гошовский:

«Останнім часом ми маємо надто багато трагедій... Вертоліт, будинок на Перемозі та інші щоденні теракти з боку країни терориста.

У зв'язку з цим я вирішив виставити на аукціон кілька мініатюр зі своєї колекції, та віддати на добродійність (На що саме, дізнаєтеся трохи згодом).

Фігурки присвячені всім сторонам війни з країною терористом, тут і Байрактар, і Привід Києва, і Чорнобаївка, і наші ТРО.

Хочу почати з мініатюри, яка присвячується нашим рятувальникам. ДСНС - це ті, хто перші приїжджають на місце трагедій, ті хто завжди ризикують своїм життям, щоб врятувати життя інших...

Трохи про саму фігурку. Вона виготовлена ​​на 3D принтері, розфарбована вручну, вона унікальна, як і всі роботи від Маркус Мор. У кожну фігурку він вкладає частинку себе, адже така копітка робота це мистецтво. Висота фігурки 32 мм, з підставкою 40. Пофарбована спеціальними акриловими фарбами і покрита акриловим лаком.

Насправді ці фігурки без фарбування коштують від 10 до 15 доларів, але я не хочу робити тупо аукціон з більшою ставкою, хочу спробувати розіграти їх у благодійну лотерею, щоб у кожного була можливість отримати її. А за найбільший донат я подарую одну з інших фігурок, повірте вона божественна. Акцию назвав "благодійна соточка".

Умови аукціону дуже прості:

1) зробити внесок 100 грн. на картку або PayPal, до 20:00 28.01.23 року.

2) скинути дані на особисті повідомлення з підтвердженням оплати.

3) чекати на результат лотереї до 21:00 28.01.23.

Можна внести суму більшу, тоді одержуєте номерки кратні 100 гривень.

5375411504279170 (монобанк Ирина Г. не пугайтесь)

iisysmax@gmail.com (PayPal)».

Фото – Андрей Шостак.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (8)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (7)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій ВАЗ спровокував смертельну ДТП з 23-річним мотоциклістом на Yamaha: відео моменту (5)

•  У Дніпрі на розі просп. Лесі Українки та вул. Андрія Фабра ремонтують аварійний трамвайний переїзд: як ходить громадський транспорт (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте