Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
22:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» одержал вторую победу в еврокубке 7DAYS EuroCup

БК «Прометей» одержал вторую победу в еврокубке 7DAYS EuroCup

Обыграв турецкий «Бурсаспор» 90:84, баскетболисты Слобожанского под Днепром оборвали 6-матчевую победную серию соперников.

Городской сайт уже рассказывал о дебютных матчах «Прометея» в этом евротурнире, где наши земляки до этого один матч выиграли, а один – уступили.

Победа над турецким клубом оказалась очень непростой, и о ней в клубе рассказали следующее:

«У гості до нашої команди приїхав турецький клуб "Фрутті Екстра Бурсаспор" із чудовою переможною серією старту сезону - 6-0.

Після трьох з половиною хвилин гри табло висвічувало 13:5 на користь "Бурсаспора", а в його складі кільце "червоно-білих" вражало лише три гравці. "Прометей" відповів своєму супернику у другій п'ятихвилинці чверті ривком 8:0. Просто чудово стартовий десятихвилинний відрізок провів Джіан Клавелл (11 очок та 9 з них – влучаннями з периметра). Його зусилля відмінними індивідуальними проходами підтримали Іссуф Санон та Калеб Агада. Наша команда вирвалася вперед, проте в останній її атаці в чверті несподівано на рівному місці втратив м'яч саме Агада, і суперник у швидкому відриві скоротив своє відставання до одного володіння - 21:23.

Після двохвилинної перерви у турецького клубу пішли триочкові кидки (Бітім, Нідхем), завдяки чому він повернув собі лідерство, проте втiкти далеко вперед "червоно-білі" туркам не дозволили. Чверть загалом вийшла досить нервовою. Спочатку вони двічі здiйснювали підбирання в атаці, після чого вивели на вільний триочковий кидок Олександра Липового, а потім індивідуальний прохiд вдався Калебу Агадi і це вже було "+6" на користь "Прометея". Однак перед великою перервою триочковий кидок вдався Дереку Нідхему, після чого команди знову роздiляло лише одне володіння.

Після п'ятнадцятихвилинного відпочинку "Прометей" змусив надмiрно нервувати лідерів суперника. На 25-й хвилині Дастін Хог вперше у цьому матчі встановив гандикап "Прометея" на позначці "10+" (54:43). Суперник зумів не помітити втрату Дюверіоглу потужною грою під щитами Дудзінскі та Сайбіра, і це допомогло йому пiти на останню перерву з "робочими" шансами на перемогу - 62:68.

В останній десятихвилинці "Прометей" виглядав свіжіше за команду Душана Алімпієвича. Суперники з великими труднощами набирали очки, а у нашої команди, як і в дебюті поєдинку, просто "у вогні" був Джіан Клавелл (26 очок у матчі). Підопічні Ронена Гінзбурга впевнено контролювали гру до останньої хвилини. "Бурсаспор" вдався до тактичних фолів, проте Ілля Сидоров та Калеб Агада влучаннями з лінії штрафних кидків оформили таку потрібну перемогу нашої команди - 90:84!».

Фото БК «Прометей».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте