Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
19:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1»: боевая ничья перед стартом в Лиге Европы

СК «Днепр-1»: боевая ничья перед стартом в Лиге Европы

В последнем тренировочном матче перед дебютом в еврокубках днепряне сыграли результативную ничью с хорватским клубом «Вараждин» - 3:3.

Напомним, что 18 и 25 августа «Днепр-1» сыграет в плей-офф раунде Лиги Европы с победителем пары «АЕК» (Кипр) – «Партизан» (Сербия».

Последней проверкой перед дебютом стал поединок с хорватским клубом «Вараждин», который в этом сезоне вернулся в высший дивизион своей страны и достаточно уверенно начал новый чемпионат.

Матч вышел неоднозначным. В нем днепряне имели ощутимое преимущество, уверенно вели в счете, но не смогли в итоге удержать победу.

Подробней об этом официальный сайт СК «Днепр-1» сообщает следующее:

«НК «Вараждин» (Хорватія) – СК «Дніпро-1» 3:3 (0:2)

«Дніпро-1»: 44. Валеф (33.Юрчук,63), 24. Лучкевич (52.Танчик,58), 3. Адамюк, 39. Сваток, 6. Бузанелло, 5. Сарапій (8.Когут,58), 25. Бланко (30.Рубчинський,81), 29. Назаренко (20.Горбунов,46), 11. Громов (69.Брага,46), 76. Піхальонок (4.Бабенко,77), 9. Довбик. Запасні: 15. Логінов, 79. Цимбалюк, 47. Кононов.

Голи: Лучкевич (43), Сарапій (45+1), Вугрінець (56), Когут (59), Лушовець (67), Бановець (71).

Спортклубівці активніше розпочали зустріч і у стартові 15 хвилин мали два непоганих шанси відкрити рахунок. Спочатку Довбик пробив повз стійки метрів з 12-ти, а в іншому випадку Лукевич увірвався до карного майданчику суперника після пасу Бланко, але замість удару вирішив зробити простріл вздовж воротарського майданчику і момент було втрачено.

Після цього гра дещо заспокоїлась. У спортклубівців в середині тайму відзначимо удар Піхальонка вище воріт з перспективного штрафного, ну а господарі упродовж всього тайму лише двічі спробували завдавати удари (35-та і 39-та хвилини), але в обох випадках постріли були в «молоко».

А от кінець тайму пройшов за повної переваги дніпрян. Спочатку Піхальонок повів пристрілку і з лінії штрафного майданчику пробив поруч із стійкою. Ну а далі Олександр пере   шов до більш звичних своїх дій – результативних передач, завдяки чому «Дніпро-1» пішов на перерву маючі в запасі два м’ячі. Спочатку Піхальонок відкотив м’яч під удар Лучкевичу, який спіймав голкіпера пострілом під опорну ногу, а вже у компенсований арбітром час Сарапій бездоганно пробив у дотик під поперечину після кутового у виконанні все того ж Піхальонка.

У перерві господарі провели чисельні заміни і зі свіжими силами пішли вперед. Відбивши стартовий натиск суперника спортклубівці взяли м’яч під контроль і відвели гру від своїх воріт. Тим більше гол у ворота спортклубівців став несподіваним – Валеф помилився за межами карного майданчику не влучивши по м’ячу, і Вугринець по високій дузі спрямував м’яч у сітку.

Проте досить швидко «Дніпро-1» повернув свою перевагу у два м’ячі, і знову до голу призвів кутовий у виконанні Піхальонка. Проте тепер після подачі Сваток виграв боротьбу і за допомогою рикошету від захисника м’яч потрапив до Когута, який тільки-тільки разом із Танчиком вийшов на поле, і Ігор першим же дотиком забиває третій гол спортклубівців у матчі.

Спортклубівці продовжували проводити різкі атаки, і після контрвипаду три в три бразильський новачок дніпрян Брага, який досить активно увійшов в гру, завдавав удару з вигідної позиції, але надійно зіграв воротар. Натомість ховати провели свою атаку правим флангом і спокійно розібралися у карному майданчику спортклубівців, знову скоротивши розрив до мінімуму. А ще за кілька хвилин, знову таки після навісу з правого флангу «Вараждин» відновлює рівновагу у матчі.

За нічийного рахунку чудовий момент був у Бланко, який закручував м’яч у ворота метрів з 20-ти, але сфера трохи розминулася із стійкою. У підсумку генеральна репетиція перед історичним дебютом спортклубівців у єврокубках завершилася результативною нічиєю».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте