Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
20:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Для військової частини А3283 потрібен позашляховик дуже високої прохідності: відкрито збір коштів

|«« «« »» »»|

Для військової частини А3283 (17 танкова бригада) потрібен позашляховик дуже високої прохідності для спец. задач, куди не може заїхати класичний джип/позашляховик/пікап, аби мати змогу довозити техніку та людей у любу необхідну точку через любі поля, склони, водойми та витягувати їм застряглі автівки.

Знайти авто за таким кліренсом дуже не просто і, що цікаво, ми його знайшли у військових, якім замість нього вкрай потрібен пікап: вони продають цей джип, докладають гроші та купують собі пікап. Тобто, купляючи чей позашляховик ми вбиваємо двох зайців, допомагаючи двум бригадам одночасно.

У доларі дане авто коштує $3900 за готівковим курсом 36,06 грн., а у гривні 144000 грн включаючи 2,2% комісії за карткові перекази.

Просимо допомогти спростити та посилити роботу наших захисників завдяки покупці даного позашляховика, тим самим наблизивши визволення нашої країни.

Підтримати можно за посиланням

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте