Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
01:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как СК «Днепр-1» продолжает подготовку к предстоящему чемпионату

|«« «« »» »»|

В команду вернулся бразильский защитник Габриэль Бузанелло, который перешел в клуб прошедшей зимой, но так и не успел дебютировать в официальных матчах из-за войны.

Напомним, что СК проводит предсезонный сбор в Словении, и в первом контрольном матче разгромил местный клуб «Чардаш» 14:0, о чем сообщал Городской сайт.

Команды продолжает ежедневные двухразовые тренировки, о чем рассказывает официальный сайт клуба:

«Наступного дня після першого літнього спарингу СК провів два тренування. Вранці воно, зрозуміло, було полегшеним, адже мало на меті відновити гравців після матчу. Після пробіжки футболісти, розділившись на трійки, пограли в теніс-бол».

Есть приятное пополнение. В клуб вернулся бразилец Габриэль Бузанелло, о чем сайт СК сообщает:

«Лави «Дніпра-1» у тренувальному таборі на зборі в Словенії поповнив Габріел Бузанелло. Нагадаємо, бразильський захисник прийшов до нашого клубу взимку, але так і не дебютував через війну. Залишок минулого сезону він провів в оренді у «Жувентуде», зігравши у серії А в 4-х матчах.

Бузанелло вже провів два недільні тренування разом з партнерами, які тепло привітали його з поверненням. Вранці після розминки команді запропонували ігрові вправи та роботу над тактикою. При цьому певну частину заняття гравці оборони провели окремо від хавбеків та форвардів. А остання фаза тренування вийшла у прямому сенсі ударною – серіями пострілів по воротах відпрацьовували завершення атак.

Ігрові вправи становили зміст вечірнього тренування. Комбінації передач, тримання м’яча та гра аж на шестеро воріт – таким було їхнє різноманіття. У грі на таку велику кількість воріт гравці розподілилися на дві групи, і «жовті» здобули вольову перемогу над «синіми» 5:4. На хет-трик Піхальонка та гол Матюшенка вони відповіли дублями Довбика та Когута й влучним ударом Лучкевича. Цікаво, що на останній секунді Назаренко забив за «синіх», але гол не було зараховано через офсайд.

Після тренувань гравці відправилися на відновлювальні процедури, а завтра їх знову очікують два заняття».

А тем временем Террикон сообщает о том, что СК должен будет заплатить «Металлисту» один миллион долларов компенсации за переход тренера Александра Кучера:

«Журналист Игорь Бурбас рассказал о сумме компенсации, которую "Днепр-1" должен будет заплатить "Металлисту" за главного тренера Александра Кучера.

"Днепр-1" заплатит "Металлисту" 1 млн долларов компенсации за Александра Кучера. Именно эта клаусула прописана в контракте тренера. Сумма будет выплачена не сразу, а по частям. Также продолжаются переговоры по игрокам, которые с разрешения харьковского руководства находятся в лагере "Днепра-1". С ними, скорее всего, оформят арендные сделки", - написал Бурбас в своем Telegram-канале.

Ранее также сообщалось, что вице-президент "Металлиста" Евгений Красников станет спортивным директором "Днепра-1"».

Интересную программу о будущем СК «Днепр-1» можно посмотреть по следующей ссылке.

Фото – СК «Днепр-1».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (6)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте