Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре возродили Гопак

|«« «« »» »»|

В Днепре продолжается художественная акция «Творцы против войны!».

Городской сайт уже рассказывал об этой акции, инициированной Днепровским Домом искусств. Сообщали мы и о разных проектах в рамках этой акции.

И вот – еще одна отрадная новость, о которой нам сообщила арт-директор Дома искусств Валентина Слобода. В Днепре возродили сатирическое издание Гопак, которое было очень популярным в 1990-е годы.

Об этом Валентина Слобода написала нам следующее:

«ГОПАК» знову в строю!.

В нашому Будинку мистецтв свої карикатури показували Євген Шаля, Віктор Родіонов, Олександр Дубовський, експонувалась міжнародна виставка карикатури. Сьогодні в нашій рідній Україні – війна. Мистецтво як образне світобачення митців, вираз їх емоційного стану фіксує нашу сьогоднішню сувору реальність і найзлободенніші проблеми.

Серед митців, які беруть участь у нашому флешмобі #Митці_Дніпра_проти_війни, члени гумористичного об'єднання придніпровських авторів карикатури "ГОПАК". В їхніх руках і олівець, і ручка перетворилися в зброю.

ЗАПРОШУЄМО вас, шановні друзі, сьогодні до перегляду робіт віртуальної виставки карикатури «ГОПАК» знову в строю!», щоб побачити вдалі гумористичні малюнки, створені влучними штрихами художників-карикатуристів на злободенні події сьогодення. Карикатура - це дуже сильна зброя, що сприймається миттєво!

Учасники цієї виставки – наші митці, друзі Будинку мистецтв, художники-карикатуристи, учасники і переможці різноманітних міжнародних та національних конкурсів карикатур, що розміщають свої творчі роботи майже щодня на різних електронних сайтах та сторінках: ВАЛЕРІЙ МОМОТ, ОЛЕКСАНДР ДУБОВСЬКИЙ і ВІКТОР РОДІОНОВ. Дякуємо нашим авторам! Ваша реакція на їх роботи, шановні друзі, дуже важлива.

Завдяки благодійній допомозі надійного друга Будинку мистецтв, автора архітектурної ідеї реконструкції нашого приміщення СЕРГІЯ ПОЛЮШКІНА карикатури членів «ГОПАКА» були надруковані і прикрасили вітрини нашої тимчасової їдальні. ЩИРО ДЯКУЄМО!».

Посмотреть работы участников проекта можно по следующей ссылке.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте