Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
22:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Футболистки СК «Днепр-1» дали бой донецкому «Шахтеру»

Футболистки СК «Днепр-1» дали бой донецкому «Шахтеру»

Игра наших землячек с донетчанками стала центральным поединком первого круга чемпионата Украины среди женщин.

Напомним, что женская команда СК «Днепр-1» стартовала во 2-й группе первой лиги женского чемпионата. И до прошедшего тура делила лидерство в группе с «Шахтером», не потеряв ни единого очка.

Матч лидеров группы прошел вчера в Счастливом и принес победу женскому «Шахтеру». Вот что об этой игре сообщают на официальном сайте www.scdnipro1.com.ua СК «Днепр-1»:

«Дніпро-1»: Рябовіл, Шалімова, Синько, Логвінова, Мустафаєва (Аслаханова, 36), Бєлік, Кумеда, Шопіна (Кузьмин, 60), Куніна, Немець, Келеп (Пшенична, 71)

Голи: Янчук (11, 66), Кожухар (49)

Жіноча команда СК «Дніпро-1» поступилася у центральному матчі 7 туру й всього першого кола чемпіонату донецькому «Шахтарю». Але рівень гри наших дівчат довів невипадковість їхнього перебування нагорі турнірної таблиці та дає об’єктивні підстави для оптимізму.

Перед поєдинком керманич спортклубівок Олена Кудзієва зіштовхнулася з низкою кадрових проблем: важкої травми зазнала захисник Лукаш, через стан здоров’я не було Іванової, а Келеп, яка завжди є активною в атаці, ледь встигла відновитися після ушкодження. За відсутності Лукаш у центрі захисту зіграла Шалімова в парі із Синько.

Матч розпочався на зустрічних курсах, причому перший момент створила наша команда. Шопіна вдало зіграла у відборі неподалік чужого штрафного і завдала небезпечного удару. «Шахтар» відповів серією атак і голом: Янчук замкнула простріл Кожухар. Незважаючи на пропущений м’яч, дівчата «Дніпра-1» не знітилися і продовжували активну гру. Неодноразово їм вдавалися гарні швидкі атаки, але у багатьох випадках бракувало влучності. А наприкінці першого тайму наша команда влаштувала справжній штурм воріт господарок, утім забити бажаний гол не вдалося.

Активно спортклубівки розпочали і другий тайм, але їх чекав важкий удар – швидкий гол. Тепер вже наша команда пропустила швидку атаку, і Кожухар, використавши вихід сам на сам, подвоїла рахунок. Окрім психологічної переваги, з часом «Шахтар» став переважати «Дніпро-1» і фізично – на стані наших дівчат не міг не позначитися перехід зі штучного покриття, де вони тренуються і грають, на натуральний газон. Ноги підсіли, і останні півгодини пройшли вже за переваги господарок, які завдяки дублю Янчук збільшили рахунок. До останнього дівчата Олени Кудзієвої, навіть попри судоми, намагалися забити гол престижу. Оцінили їхні старання і фанати, які в кількості 18 осіб самотужки здійснили виїзд до Щасливого і забезпечили команді класну підтримку».

Несмотря на поражение, женская команда СК «Днепр-1» остается среди лидеров, занимая второе место и уступая «Шахтеру» всего три очка.

Следующий матч днепровские футболистки проведут 17 октября в Верхнеднепровске с «Черноморцем», который с четырьмя очками занимает в группе 7-е место из 9-ти.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте