Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1»: вперед с оптимизмом и без долгов по зарплате

|«« «« »» »»|

Игроки и тренеры спортклуба приступили к подготовке к весенней части чемпионата и смотрят вперед с оптимизмом.

Как уже сообщал Городской сайт, вчера СК «Днепр-1» вышел из отпуска.

Вчера же была проведена первая тренировка команды, сюжет о которой можно посмотреть на официальном сайте спортклуба:

До среды команда будет тренироваться на базе в Приднепровске, а 14 января возьмет курс на Турцию, где проведет два сбора: с 14 по 27 января и с 31 января по 11 февраля.

Сайт СК приводит расписание запланированных контрольных игр:

21 січня. «Дніпро-1» — «Спартак» Суботиця

25 січня. «Дніпро-1» — «Чукарічки»

26 січня. «Дніпро-1» — «Силекс»

3 лютого. «Дніпро-1» — «Будучность». Цього дня відбудеться ще один матч, суперник в якому уточнюється

7 лютого. СК «Дніпро-1» — «Зета», СК «Дніпро-1» — «Локомотив» Тбілісі.

Главный тренер команды Игор Йовичевич в интервью пресс-службе СК «Днепр-1» призвал к спокойствию и вере в лучшее.

О состоянии команды после отпуска, итогах осенней части чемпионата и перспективах он рассказал следующее:

— В якому стані ви знайшли команду після виходу з відпустки?

— Все добре. Гадаю, що під час відпустки усі зробили аналіз того, що відбулося у перший частині чемпіонату. Його ми можемо розділити на два блоки, коли у команді з’явився новий тренерський штаб: перший період був вдалий, з хорошою грою, коли команда показала на що здатна, і що ми можемо гідно конкурувати із суперниками в УПЛ, але з моменту, як до команди дійшла пандемія коронавірусу, нам вже забракло ширини складу, від чого і пішли погані результати. В цей період ми не могли знайти емоційну і результативну стабільність, щоб піти у відпустку в хорошому настрої. Але все одне, усе що тебе не вбиває – робить сильнішим, і думаю, що хлопці за відпустку багато що проаналізували і зробили вірні висновки. Переконаний, що команда очікує поновлення сезону у дуже мотивованому стані.

— У такий ситуації психологія виходить на перший план?

— Так. Психологічний стан у нас був дуже поганий, але зараз пройшов вже місяць, і я впевнений, що команда зрозуміла, що ми самі потрапили в таку ситуацію, і самі ж можемо усе це змінити. Так що у команди достатньо аргументів, коли усі здорові. Плюс за кілька днів ми розраховуємо на придбання нових виконавців, щоб створити конкуренцію, а це дуже важливо для кращого тренувального процесу і результату на футбольному полі.

— Які зміни відбулися у складі команди? Зараз не бачимо тільки Коркішка і Чичикова?

— Так, ми попрощалися з гравцями, які свого часу дали багато клубу, але треба освіжити склад команди, як кажуть, додати свіжої крови. Проте і тім гравцям, що залишились, треба буде доводити свій рівень щоденною працею, для того щоб грати в основному складі. Ну, а ті футболісті, які до нас прийдуть, сподіваюся, підсилять команду і підвищать в ній конкуренцію.

— Вже визначені плани підготовки до другого кола чемпіонату?

— Так. Футболісти виконували індивідуальні завдання ще до першого сьогоднішнього тренування. Зараз у них буде кілька днів адаптації до футбольного поля, а вже у четвер вирушаємо до Туреччини, де у нас буде два збори по 12 днів, між котрими три дні відпочинку. Там заплановано багато матчів, і у нас є час, щоб підготувати певні тактичні схеми. Команда розуміє, в якому вона становищі, і я бачу в хлопцях хороший настрій, дисципліну і відповідальність, тому переконаний, що ми будемо добре готові до першої гри проти «Інгульця».

— У перших же матчах треба буде показувати максимальний результат?

— Звичайно, так. Початок чемпіонату буде дуже важливий, адже граємо проти сусідів по турнірній таблиці, проти яких обов’язково треба буде набирати очки. Будемо ставити завдання на кожен матч окремо. Дай Бог, усе буде добре, у команди підніметься настрій, і це нам додасть нових сил і на кубковий матч проти «Олександрії», який для нас буде принциповим. Ми хочемо дійти до фіналу Кубку України, але все ж таки дуже багато буде залежати від того, як ми проведемо перші матчі в чемпіонаті проти «Інгульця» та «Олімпіка». Будемо міцно працювати на зборах. Звичайно, футбол — це емоційна гра, але ми повинні бути спокійними і вірити в себе.

А тем временем почетный президент СК Юрий Береза развенчал слухи о якобы задолженности перед футболистами по зарплате. В мини-интервью журналистам https://sport.ua он по этому поводу сказал следующее:

«Я не знаю, откуда взялась такая информация. Мы сейчас находимся в процессе завершения текущих выплат, однако никаких серьезных финансовых проблем у клуба на данный момент нет».
Также данный сайт сообщает, что СК ведет переговоры с голкипером «Зари» Заури Махарадзе, который оказался не нужен луганчанам:

«Вратарь «Зари» Заури Махарадзе может стать игроком «Днепра-1». Днепряне заинтересованы в переходе 27-летнего голкипера, который оказался не нужен «Заре» и не поехал с клубом на зимний сбор. В нынешнем сезоне Махарадзе сыграл 8 матчей в УПЛ».
В спортклубе пока не подтверждают, но и не опровергают эту информацию.

Напомним, что на зимний антракт СК «Днепр-1» ушел на последнем, 14-м месте в турнирной таблице чемпионата премьер-лиги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro.  (12.01.21 13:45): Днепру,удачи во 2 м круге чемпионата,главное не вылететь и остаться в высшей лиге. Ответить | С цитатой
Алекс  (12.01.21 11:18): Оле, ола - СК кусок го.на!!! нет традиций, нет фанатов!!! чёрно-жолтая х..ня!!! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте