Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Найкращі святкові подарунки для чоловіків у 2020 році

Найкращі святкові подарунки для чоловіків у 2020 році
Слід очікувати, що цей святковий сезон буде трохи інакшим, ніж раніше. Оскільки багато людей уникає сімейних зібрань через обмеження на поїздки або просто через запобіжні заходи, правильні подарунки для своїх близьких необхідно планувати заздалегідь. Не слід покладати надії на поїздку до торгового центру напередодні свят у пошуках останньої в цьому році пари шкарпеток на полицях. Тож цьогоріч ще важливіше вибрати ідеальний подарунок для своїх близьких. А для тих, хто шукає подарунки для своїх улюблених чоловіків, ми склали відмінний список презентів.

Наш список чоловічих подарунків ідеально підходить для періоду обмежень на подорожі, адже усіма ними можна насолоджуватися не виходячи з власного дому. Функціональний, тактичний, зручний або ж навіть вражаючий — будь-який чоловік буде радий розпакувати один із цих продуманих подарунків. Окрім того всі ці варіанти пропонують доставку за кордон. Відтак, без зайвих слів, ось 5 наших найкращих святкових подарунків для чоловіків у 2020 році.

1. Набір для догляду за бородою та тример для бороди

Незалежно мети використання: необхідність причепуритися перед зустріччю в Zoom, створення образу для романтичного вечора вдома або якщо вам просто набридло збирати волоски з його скуйовдженої бороди по дому, — набір для догляду за бородою Fulllight Tech стане ідеальним подарунком для будь-якого чоловіка під час локдауну. У цей набір входить засіб для миття бороди, шампунь, незмивний кондиціонер, олія для стимуляції росту, гребінець для бороди, гребінець для бороди з кабанячої шерсті, спеціальні ножиці для догляду за волоссям і сумка для зберігання — все за дуже розумною ціною.

Для найособливішого чоловіка у вашому житті можете також купити один із найкращих тримерів для бороди на ринку від провідного й надійного виробника. Він матиме свіжий і доглянутий вигляд увесь день, кожного дня і дякуватиме за це вам.

2. Персоналізовані гральні карти

Ці персоналізовані гральні карти — один із найкрутіших подарунків, які ми коли-небудь бачили. Завдяки можливості вибрати один із їхніх особливих шрифтів та завантажити своє власне зображення, цей подарунок стає дуже креативним і однозначно припаде йому до вподоби. Крім того, він стане предметом заздрості для всіх його друзів під час наступної гри в покер.

Найкращим у грі в карти є те, що з однією колодою ви можете навчитися і грати в багато ігор, що робить її ідеальним подарунком для тих, у кого трохи вільного часу. Подивіться, як він вразить друзів своєю майстерністю в таких іграх, як рамі чи божевільні вісімки, або ж як він зможе похвалитися своїми знаннями стратегії гри в блекджек, щоб підготувати своїх товаришів до майбутньої поїздки у Вегас.

3. Комплект для домашньої пивоварні

Для чоловіків, які люблять пиво, вивчення процесу його приготування удома відкриває абсолютно нові можливості насолоджуватися третім по споживанню напоєм у світі (тільки для тих, кому цікаво, після чаю та кави). Northern Brewer — один із найкращих виробників комплектів для пивоваріння у світі та їх стартові набори дуже привабливі. Наш лідер — набір для крафтового пива, який поставляється із величезним глечиком ємністю 1 галон, щоб чоловіку було чим поділитися з друзями і сім'єю, коли він удосконалить своє ремесло.

Northern Brewer навіть додає кілька своїх найкращих рецептів, щоб його перша партія вийшла смачною. Маючи так багато можливостей у чудовому світі пивоваріння, у нього, безсумнівно, з'явиться нове цікаве хобі, яке змусить його посміхатися після кожного ковтка.

4. Гроулер для пива на CO2

Це відмінна знахідка для любителя пива у вашому житті. Гроулер UKeg GO Tungston — це сучасний варіант стандартного гроулера, який зберігає свіжість пива тільки протягом декількох днів. Він використовує технологію наливу і зберігання на основі CO2, щоб підтримувати свіжість і оптимальну карбонізацію пива протягом декількох тижнів.

Його міцна й легка конструкція у поєднанні з подвійною вакуумною ізоляцією зберігає пиво холодним навіть у дорозі. Завдяки носику, схожому на кран, він буде наливати пінти свіжого смачного пива для всіх своїх друзів, де б він не знаходився.

5. Відмінний набір для гриля

Із моменту відкриття вогню людство полюбило хороше барбекю. Тож чому б не подарувати найкращий набір для гриля тому особливому майстру барбекю, якого ви знаєте та любите? Даний набір із 10 елементів – це буквально все, що йому може знадобитися (окрім самого гриля) для приготування м’яса, однак саме унікальність його надзвичайно функціональної вибірки виділила цей набір серед інших.

По-перше, лопатка з трьома кінцями являє собою комбінацію ножа м'ясника й лопатки з нержавіючої сталі, але з додаванням відкривачки для пляшок нагорі, щоб він міг нарізати м'ясо, подавати його і водночас насолоджуватися холодним пивом. Або ж ножиці для м'яса з гострим лезом являють собою ідеальне поєднання гострого ножа для нарізання з потужними ножицями для м'яса і, звичайно ж, завжди необхідної відкривачки для пляшок. У цьому наборі для гриля з 10 предметів дійсно немає нічого зайвого, і він поставляється за дуже доступною ціною.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте