Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
10:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня в галерее «АртСвит» откроют выставку девяти художников

Сегодня в галерее «АртСвит» откроют выставку девяти художников

Новая выставка «ЗРОЗУМІВ ТЕБЕ» посвящена взаимопониманию между творцами и «культурному коду» Днепра, который стал точкой притяжения и средой их сотрудничества.

Новая выставка откроется в галерее «АртСвит» сегодня, 1 октября в 19.00. При ее посещении необходимо будет соблюдать правила карантина. Вход в галерею будет осуществляться в масках и в порядке живой очереди, не допуская скопления в залах посетителей больше установленных нормативов.

О новой экспозиции в галерее рассказывают следующее:

«Виставка “ЗРОЗУМІВ ТЕБЕ” створена дев’ятьма художниками й художницями з різних міст України. В центрі експозиції - спроба зрозуміти один одного, «код» міста Дніпро та середовище тимчасової творчої співпраці.

Виставка складається з робіт 9 молодих художників. Протягом кількох тижнів учасники та учасниці програми взаємодіяли між собою, ділилися мистецьким досвідом та досліджували місцевий контекст.

Дослідження відбувалося через колективні прогулянки, групові дискусії, особисті дослідження і спостереження.

Аби охопити якомога ширше поле цікавих аспектів життя міста, для участі були обрані художники, що працюють з різними медіа та темами. Деякі з них живуть у Дніпрі, або повертаються сюди періодично, деякі відвідали місто вперше.

Цьогоріч художники в рамках виставки й резиденції підіймають як глобальні питання інфраструктури міста та її інституцій, публічної пам’яті, медіазалежності сучасної людини, фемінізму, економіки, так і дуже інтимні, пов’язані з персональною пам’яттю про місце, переживання унікального досвіду “тут і тепер”.

Куратори візуального напрямку ІІ Програми резиденцій галереї Артсвіт - Єгор Анцигін та Люся Іванова. Художники Катерина Берлова, Богдан Бунчак, Валерія Карпань, Владислав Рябоштан, Олена Сіятовська, Максим Ходак, Марина Хрипун, Марк Чегодаєв, Віталій Шупляк.

Програма резиденцій та виставка реалізовані за підтримки Українського Культурного Фонду».

На открытии выставки можно будет вживую пообщаться с авторами работ и организаторами экспозиции.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте